مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی سالاد کدو حلوایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه در کشورهای مختلف با مواد …

خواص برگ به + مضرات ناشناخته برگ به که باید بدانید!

خواص برگ به + مضرات ناشناخته برگ به که باید بدانید!

خواص برگ به برگ به، با خواص چشمگیر خود در زمینه‌های متعدد سلامتی، به عنوان یک مکمل طبیعی مورد توجه قرار گرفته است. از کاربردهای برجسته‌ی آن می‌توان به بهبود مشکلات ریوی، …

طرز تهیه کباب مرسین خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب مرسین خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب مرسین کباب مرسین یکی از انواع کباب های کشور ترکیه است که کاملا شباهت زیادی به کباب کوبیده ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه نان پوآچا سیر خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پوآچا سیر

طرز تهیه نان پوآچا سیر , دستور پخت نان پوآچا سیر

نان پوآچا سیر یکی از انواع نان های خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پوآچا سیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ولرم½ لیوان
آب ولرم۱ لیوان
روغن مایع¼ لیوان
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد
آرد۵ لیوان
مواد لازم برای مواد میانی نان
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس
کره نرم۵۰ گرم
سیر۱ حبه
جعفری۲۰ گرم
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان پوآچا سیر

مرحله اول

برای تهیه نان پوآچا سیر خوشمزه ابتدای کار آب را به همراه شیر، شکر و خمیر مایه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا عمل بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله پس از گذشت این زمان سفیده تخم مرغ را از زرده تخم مرغ جدا می کنیم و به همراه روغن مایع و نمک به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و به تدریج به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را ورز می دهیم، زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روی خمیر را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر را به ۱۵ چانه یکسان تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله درون هر چانه مقداری پنیر پیتزا با پنیر موزارلا قرار می دهیم و مجددا خمیر را چانه می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر ها را با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا روی خمیر ها را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجم آن ها دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان زرده تخم مرغ را به همراه شیر مخلوط می کنیم تا ترکیب شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله برس را به مواد رومال آغشته می کنیم، سپس روی خمیر ها می مالیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم نان درون فر بماند تا کاملا پخته و طلایی شود. در ادامه سس نان را آماده می کنیم، برای این منظور پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. حالا جعفری را می شوییم.

مرحله نهم

در این مرحله جعفری را درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود و روی تخته گوشت قرار می دهیم و بعد به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه جعفری را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دهم

حالا کره نرم را به همراه سیر رنده شده به جعفری اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه زمانی که نان ها کاملا پخته شدند سینی را از فر خارج می کنیم و بلافاصله از مخلوط سس روی نان ها می مالیم تا نان ها به سس آغشته شوند.

مرحله یازدهم

در نهایت روی نان های پوآچا را با یک پارچه نخی تمیز به مدت ۵ تا ۶ دقیقه می پوشانیم تا نان ها استراحت کنند و نرم شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان نان ها را به همراه پنیر و خرما سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.