طرز تهیه نان سیر هندی خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی KFC خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی KFC مرغ سوخاری کنتاکی که با نام کی اف سی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه بین المللی است. این غذای خوشمزه …
طرز تهیه املت شکاری خوشمزه و ساده به روش سنتی جنگلی
طرز تهیه املت شکاری نیمرو و املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می …
طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی
طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …
طرز تهیه نان سیر هندی
نان سیر هندی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه کشور هند است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر هندی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۲ پیمانه |
ماست | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سیر | ۸ حبه |
جعفری خرد شده | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان سیر هندی
مرحله اول
برای تهیه نان سیر هندی خوشمزه در ابتدای کار خمیر مایه فوری را به همراه شکر و آب درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس درب ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
در همین حین کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس سیرها را پوست گرفته و درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود.
مرحله سوم
حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه خمیر مایه فعال شده را به همراه ماست، آرد، نمک و ۱ قاشق از ترکیب سیر و کره درون یک کاسه بزرگ ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر درون کاسه جمع شد، آنرا ده دقیقه ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود. در ادامه یک کاسه مناسب را چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، آنرا کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی اش خارج شود. در ادامه خمیر را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم، سپس هر قسمت را چونه گرفته و آنها را روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا روی خمیرها را با دستمال می پوشانیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. پس از گذشت این زمان چونه ها را با وردنه باز می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم گرم شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه تابه گرم شد، خمیرها را به تابه اضافه می کنیم و هر سمت شان را ۲ تا ۳ دقیقه می پزیم. پس از اینکه نان ها به طور کامل پختند، مقداری از ترکیب سیر و کره روی آنها می مالیم و به صورت داغ سرو می کنیم.
- منبع :
- kitchen