طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای بادمجان شکم پر ترکیه ای یکی از غذاهای خوش رنگ و لعاب کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه قلیه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی

طرز تهیه قلیه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی

طرز تهیه قلیه تن ماهی قلیه ماهی یکی از غذاهای سنتی جنوب کشور است که خیلی خوش طعم و عطر است. اما با وجود ماهی در این خورش، سختی جدا کردن سیخ …

طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس خوشمزه با سس رژیمی مخصوص

طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس خوشمزه با سس رژیمی مخصوص

طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس سالاد مرغ و کرفس یکی از سالاد های بسیار خوشمزه و ساده و رژیمی است. می ‌توان مرغ را نیز حذف کرد تا به صورت گیاهی …

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی , دستور پخت کدو حلوایی زعفرانی

کدو حلوایی زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی پاییز و زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی۱ عدد کوچک
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ
شیره انگور۱ فنجان
چوب دارچین۱ تکه
کره۲۵ گرم

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه در ابتدای کار پوست کدو را جدا کرده و آنرا به تکه های گوشت تبدیل می کنیم. در ادامه کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود.

مرحله دوم

پس از اینکه کره ذوب شد، کدو حلوایی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به آرامی تفت می دهیم تا یک سمت کدوها سرخ شود. در ادامه کدوها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله سوم

پس از اینکه هر دو سمت کدوها به طور کامل سرخ شد، زعفران دم کرده را به همراه شیره انگور درون یک فنجان آب حل می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و کمی مواد را ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط کدوها برسند.

مرحله چهارم

در این مرحله چوب دارچین را به تابه اضافه کرده، سپس درب تابه را می گذاریم و حرارت زیر تابه را روی کمترین درجه قرار می دهیم. حالا باید صبر کنیم تا آب اضافی درون تابه کشیده شده و کدوها به طور کامل بپزند.

مرحله پنجم

برای پخت کدوها حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه کدوها به طور کامل پختند و شیره انگور درون تابه کاراملی شد، کدوها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و دسر را نسبت به ذائقه خود به صورت گرم یا سرد سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.