طرز تهیه بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر جادویی , بورک اسفناج زابلی و سیب زمینی , بورک اسفناج و پنیر فتا با نان لواش

بورک اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ترکیه ای است که به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص با خمیر یوفکا

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۴۰۰ گرم
شیر½ لیوان
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
خمیر یوفکابه تعداد کافی
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
کنجدبه مقدار کافی

دستور پخت بورک اسفناج

مرحله اول

ابتدا اسفناج را می شوییم و به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد حدود ۱۰ دقیقه زمان برای پخت کاملا اسفناج زمان نیاز است.

مرحله دوم

در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، رد ادامه سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود.

مرحله سوم

در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد با ادویه های یکدست شوند. در ادامه اسفناج را آبکشی می کنیم و پس از اینکه آب اضافی اش رفت به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

اسفناج را کمی تفت می دهیم سپس پینر خامه ای را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ذوب شود. در ادامه نصف پنیر پیتزا را به همراه کمی نمک به تابه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد به خوبی سرخ شدند تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه شیر را داخل یک کاسه کوچک با زعفران دم کرده و مقداری کمی روغن مایع میکس می کنیم.

مرحله ششم

خمیر یوفکا را روی سطح کار باز می کنیم، سپس مقداری از مخلوط شیر و زعفران را با با قلمو روی سطح خمیر یوفکا می مالیم تا نرم شود، حالا مقداری از مایه اسفناج را به همراه کمی پنیر پیتزا به صورت خطی ابتدا خمیر یوفکا قرار می دهیم و انرا لول می کنیم.

مرحله هفتم

حالا نان یوفکای رول شده را داخل سینی فر قرار می دهیم و مقداری از مخلوط شیر و زعفران روی ان می زنیم. به همین صورت تمایل مواد را داخل نان یوفکا قرار داده و رول می کنیم. در صورت تمایل کمی سیاه دانه یا کنجد روی رول ها می پاشیم.

مرحله هشتم

حالا سینی فر را در طبقه وسط فر که از قبل کاملا گرم شده است قرار می دهیم. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت بورک ها زمان نیاز است. پس از اینکه بروکه های اماده شدند چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی بروک ها طلایی شود.

مرحله نهم

حالا صبر می کنیم بورک ها کمی خنک شوند، سپس رول های بورک را داخل سینی فر با یک کارد تیز برش می زنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. در اخر بورک اسفناج را به همراه سس کچاپ خونگی سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.