مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان گرده بوشهری خوشمزه و ساده به روش سنتی و محلی

طرز تهیه نان گرده بوشهری خوشمزه و ساده به روش سنتی و محلی

طرز تهیه نان گرده بوشهری نان های سنتی و ایرانی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان گرده بوشهری یک نان خوشمزه و سنتی مخصوص شهر بوشهر است …

طرز تهیه مینی پنکیک خوشمزه و مجلسی به روش کافه ای

طرز تهیه مینی پنکیک خوشمزه و مجلسی به روش کافه ای

طرز تهیه مینی پنکیک پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک در واقع کیک کوچکی است که به دلیل ظاهر بامزه اش، جذابیت خاصی به خصوص برای کودکان دارد. برای تهیه این نوع پنکیک …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه فاج شکلاتی خوشمزه و مجلسی مناسب پذیرایی

طرز تهیه فاج شکلاتی

طرز تهیه فاج شکلاتی طرز تهیه انواع فاج طرز تهیه فاج شکلاتی با بیسکویت فاج شکلاتی با شیر عسل

فاج شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و فوری بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فاج شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فاج شکلاتی
شکلات تلخ۳۴۰ گرم
شیر عسلی۴۰۰ گرم
کره۲۰ گرم
مغزیجات (اختیاری)به مقدار کافی

طرز تهیه فاج شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه فاج شکلاتی به روش مجلسی در ابتدای کار شیر عسلی را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس شکلات تلخ را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مواد را به آرامی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه شکلات به طور کامل حل شد، کره را اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، مغز پسته، گردو، بادام و … را اضافه کرده و به صورت مداوم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید برای اینکه مغزهای پسته طعم بهتری داشته باشند، بهتر است آنها را کمی تفت دهیم. برای این منظور مغز پسته را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی پسته گرفته شود.

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن پسته، مواد را کمی ترکیب می کنیم تا پسته ها به صورت یکدست در مایه شکلات پخش شوند. در ادامه یک سینی مناسب را با کاغد روغنی می پوشانیم، سپس کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه شکلات را به صورت یکدست درون سینی پخش کرده و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم. در نهایت سینی را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار داده و پس از اینکه خودش را گرفت، آنرا برش زده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.