طرز تهیه کوفته فلاح یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه

طرز تهیه کوفته فلاح

طرز تهیه کوفته فلاح , دستور پخت کوفته فلاح ترکیه ای

کوفته فلاح یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته فلاح در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم۲ فنجان
آب جوش۲ فنجان
آرد۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
کره۱۵ گرم
سیر۳ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک

طرز تهیه کوفته فلاح

مرحله اول

برای تهیه کوفته فلاح در ابتدای کار بلغور را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی کاسه را با یک بشقاب می پوشانیم و اجازه می دهیم بلغور به خوبی خیس بخورد و حجم آن زیاد شود.

مرحله دوم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه آرد را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی بلغور اضافه کرده و مواد را با دست ورز می دهیم تا یکدست شوند. در ادامه از مواد به اندازه یک فندق بر می داریم و با دست گرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا با انگشت وسط کوفته ها را کمی فشار می دهیم، سپس آنها را درون یک سینی آرد پاشی شده می چینیم. پس از اینکه تمام کوفته ها را آماده کردیم، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ۱ تا ۲ قاشق نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا بپزند.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه کوفته ها را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. برای تهیه سس کوفته، ابتدا کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس سیرها را درون تابه رنده کرده و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری ادویه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کوفته ها را به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم تا سس را جذب کنند. در نهایت پس از اینکه سس به خورد کوفته ها رفت، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 11 فروردین 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.