مطالب پیشنهادی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه کوفته فلاح یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه

طرز تهیه کوفته فلاح

طرز تهیه کوفته فلاح , دستور پخت کوفته فلاح ترکیه ای

کوفته فلاح یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته فلاح در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم۲ فنجان
آب جوش۲ فنجان
آرد۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
کره۱۵ گرم
سیر۳ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک

طرز تهیه کوفته فلاح

مرحله اول

برای تهیه کوفته فلاح در ابتدای کار بلغور را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی کاسه را با یک بشقاب می پوشانیم و اجازه می دهیم بلغور به خوبی خیس بخورد و حجم آن زیاد شود.

مرحله دوم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه آرد را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی بلغور اضافه کرده و مواد را با دست ورز می دهیم تا یکدست شوند. در ادامه از مواد به اندازه یک فندق بر می داریم و با دست گرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا با انگشت وسط کوفته ها را کمی فشار می دهیم، سپس آنها را درون یک سینی آرد پاشی شده می چینیم. پس از اینکه تمام کوفته ها را آماده کردیم، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ۱ تا ۲ قاشق نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا بپزند.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه کوفته ها را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. برای تهیه سس کوفته، ابتدا کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس سیرها را درون تابه رنده کرده و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری ادویه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کوفته ها را به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم تا سس را جذب کنند. در نهایت پس از اینکه سس به خورد کوفته ها رفت، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.