طرز تهیه آش اسفناج برای درمان سرماخوردگی به روش تبریزی

طرز تهیه آش اسفناج برای درمان سرماخوردگی به روش تبریزی

طرز تهیه آش اسفناج آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه ایرانی است که بر خلاف دیگر آش های معروف ایرانی حاوی حبوبات نمی باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایرانی در …

طرز تهیه دلمه قارچ رستورانی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه دلمه قارچ رستورانی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه دلمه قارچ دلمه قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی …

طرز تهیه ته چین بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه ته چین بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه ته چین بادمجان ته چین بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه پنکیک سبزیجات

طرز تهیه پنکیک سبزیجات , دستور پخت پنکیک سبزیجات کره ای

پنکیک سبزیجات از غذاهای سنتی و خوشمزه بین المللی است که می توانیم آنرا با سبزیجات دلخواه درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک سبزیجات در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پنکیک سبزیجات
تخم مرغ۲ عدد
شکر۲ قاشق چایخوری
نمک⅔ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری۱۰ گرم
شیر ولرم۳۰۰ میلی لیتر
آب ولرم۳۰ میلی لیتر
آرد همه کارهحدود ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
فلفل سبز۳ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
پیازچه۳ ساقه
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد متوسط

طرز تهیه پنکیک سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه پنکیک سبزیجات خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه نمک را به همراه شکر و خمیر مایه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس شیر را به همراه آب ولرم اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را درون الک ریخته و روی مواد درون کاسه الک کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا بافت مایه پنکیک به غلظت مایه کیک برسد. در ادامه روی کاسه را با سلفون یا پارچه می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه در فضای محیط استراحت کند.

مرحله چهارم

در همین حین فلفل دلمه ای قرمز، فلفل سبز، گوجه فرنگی، پیازچه، پیاز و سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس جعفری را به صورت ریز خرد کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۰ دقیقه سبزیجات را به مایه پنکیک اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و با مقدار کمی روغن آنرا چرب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری از مایه پنکیک درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم شروع به حباب زدن کند، سپس آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود. در آخر پنکیک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.