مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی

طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی

طرز تهیه نان کدو حلوایی نان کدو حلوایی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش رد ادامه با …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه نان صمون خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان صمون خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان صمون در سرتاسر ترکیه انواع مختلفی از نان وجود دارد که بسیار خوشمزه هستند. از نان اکمک که نان صبحانه است گرفته تا نان های مختلف که به عنوان …

طرز تهیه شیرینی جبنیه ساده و خوشمزه به روش عربی

طرز تهیه شیرینی جبنیه

طرز تهیه شیرینی جبنیه , دستور پخت ر عربی برای ماه رمضان افطار سحری

شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی جبنیه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۱ عدد
پنیر کیبی مثلثی۸ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
شیر مایع¼ لیوان
خمیر مایه فوری۱٫۵ قاشق غذاخوری
روغن۱ قاشق غذاخوری
آرد۲ لیوان
عسلبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی جبنیه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی جبنیه به روش عربی ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر، نمک، خمیر مایه فوری و شیر مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با همزن برقی مخلوط می کنیم تا بافت یکدست و منسجم شود.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر کیبی را به همراه روغن اضافه می کنیم و مجددا مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که در صورتی که پنیر کیبی در دسترس نداشتیم می توانیم از پنیر شیشه ای نیز استفاده کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، آرد را درون الک می ریزیم و روی مواد الک می کنیم. در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست جمع شود، سپس دستانمان را چرب کرده و خمیر را ورز می دهیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که خمیر باید کاملا یکدست و منسجم باشد، به همین دلیل باید آنرا به مدت ۱۰ دقیقه با دستان چرب ورز دهیم. در ادامه خمیر را درون کاسه چرب شده قرار داده و در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم بگیرد.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هوای اضافی خمیر را می گیریم، سپس آنرا با وردنه به صورت یکدست روی سطح کار باز می کنیم. در ادامه با کاتر دلخواه خمیر را قالب می زنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که شیرینی ها درون روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد، خمیرها را به روغن داغ اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل پف کنند و رنگ شان طلایی شود.

مرحله هفتم

در این مرحله شیرینی های سرخ شده را روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت شیرنی ها را درون عسل رقیق شده یا شربت بار می ریزیم، سپس سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 اسفند 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.