طرز تهیه رول ارده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه رول ارده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه رول ارده رول ارده یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه چیپس کدو سبز خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی

طرز تهیه چیپس کدو سبز خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی

طرز تهیه چیپس کدو سبز چیپس کدو سبز یکی از تنقلات خوشمزه بین المللی است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه فلفل پلو خوشمزه و مجلسی با فلفل دلمه ای و مرغ

طرز تهیه فلفل پلو خوشمزه و مجلسی با فلفل دلمه ای و مرغ

طرز تهیه فلفل پلو فلفل پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه میگو بندری

طرز تهیه میگو بندری , دستور پخت میگو بندری

میگو بندری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر بوشهر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو بندری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه میگو بندری

مرحله اول

برای تهیه میگو بندری خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم. در ادامه سیب زمینی ها را با دستمال خشک می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم داغ شود، سپس سیب زمینی های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه مقداری روغن و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز سبک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس میگوها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. این غذای خوشمزه را می توانیم با برنج یا به صورت ساندویچی سرو کنیم.

مرحله ششم

نکته ای که باید در مورد این غذا بدانیم این است که طعم دار کردن میگو قبل از سرخ کردن اختیاری می باشد. در صورتی که زمان کافی برای این کار داشته باشیم، بهتر است میگو را با مواد دلخواه طعم دار کنیم تا در پایان غذای خوشمزه تری داشته باشیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.