طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه ای خوشمزه با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه ای خوشمزه با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه ای کباب تابه ای یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که در کشورهای آسیایی با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. کباب تابه ای ترکیه …

طرز تهیه حلوای دو آرد خوشرنگ و مخصوص برای پذیرایی مجالس

طرز تهیه حلوای دو آرد خوشرنگ و مخصوص برای پذیرایی مجالس

طرز تهیه حلوای دو آرد حلوای درو آرد یکی از انواع حلواهای خوشرنگ و مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. در این دستور برای تهیه این …

طرز تهیه ماست موسیر خانگی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ماست موسیر خانگی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ماست موسیر ماست موسیر یکی از میان وعده های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای اصیل ایرانی هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه بورک سوخاری

طرز تهیه بورک سوخاری , دستور پخت بورک سوخاری

بورک یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد. درون بورک را می توان از انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور از پنیر و جعفری برای پر کردن بورک ها استفاده شده است. می توان درون بورک از هر نوع ماده گوشتی و پنیر پیتزا نیز پر نمود. بورک را می توان به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانی ها یا به صورت فینگر فود در جشن های تولد تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک سوخاری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بورک سوخاری
خمیر یوفکا۴ عدد
آب۱ استکان
روغن۱ قاشق چای خوری
شیر۱ استکان
ماست۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر سوخاریبه مقدار لازم
مواد داخلی
پنیر فتابه مقدار لازم
جعفری خرد شدهبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک سوخاری

مرحله اول

برای تهیه بورک خوشمزه و مخصوص به روش سوخاری در ابتدای کار مواد میانی را در آن درست می کنیم. برای این کار پنیر فتا را با چنگال به صورت ریز خرد می کنیم و درون یک بشقاب می ریزیم، سپس کنار می گذاریم.

مرحله دوم

جعفری ساطوری شده را هم درون بشقاب دیگر قرار داده و کنار دست می گذاریم. یک کاسه برداشته و آب و روغن و شیر و ماست و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم. اولین خمیر را روی سطح کار پهن می کنیم.

مرحله سوم

سپس با مخلوط روغنی که تهیه کردیم روی آن را چرب می کنیم. سپس خمیر دوم را روی آن پهن می کنیم. خمیر را به ۸ قطعه مثلثی برش می زنیم. سپس مواد داخلی (پنیر و جعفری) را روی قسمت وسیع مثلث قرار می دهیم

مرحله چهارم

سپس کناره ها را به داخل تا می کنیم و آن را به آرامی رول می کنیم. تمام خمیر را به صورت رول می پیچیم. سپس یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال می زنیم تا از لختگی خارج شود.

مرحله پنجم

سپس بورک ها را درون زرده تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری می غلتانیم. در ادامه سینی فر را برداشته و کف آن را به صورت یکدست با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. سپس بورک ها را روی کاغذ روغنی می چینیم.

مرحله ششم

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم. سینی فر را درون فر قرار داده تا تغییر رنگ پیدا کند و سپس از فر خارج می کنیم. صبر می کنیم تا از داغی بیفتد و از سینی فر خارج کرده و درون ظرف می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.