طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل
کاچی نبات و زنجفیل یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کاچی نبات و زنجفیل | |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۶۰ گرم |
آب جوش | ۳ لیوان |
پودر زنجفیل | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
گلاب | ۱ قاشق سوپخوری |
نبات شاخه ای زعفرانی | ۳ عدد |
خلال بادام | به مقدار کافی |
طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل
مرحله اول
برای تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه ابتدای کار نبات شاخه ای را به همراه آب جوش درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بزند و نبات درون آب حل شود.
مرحله دوم
حالا دسته های نبات را از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم آب نبات به مدت ۲۰ دقیقه جوش بزند. در ادامه زعفران و گلاب را به آب نبات اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کره را درون یک تابه مناسب قرار می دهیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در ادامه آرد را به کره اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله چهارم
حالا زردچوبه را به آرد اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا بوی خامی زرچوبه از بین برود. در ادامه شهد را طی ۲ مرحله به مخلوط کره و آرد اضافه می کنیم، سپس تند تند هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر زنجفیل را به همراه خلال بادام به کاچی اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی تابه قرار می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم کاچی نبات به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در ادامه پس از گذشت این زمان کاچی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم و به عنوان میان وعده سرو می کنیم. نوش جان.