مطالب پر بازدید
طرز تهیه خورش سیر انار خوشمزه و ساده به روش مازندرانی

طرز تهیه خورش سیر انار خوشمزه و ساده به روش مازندرانی

طرز تهیه خورش سیر انار خورش سیر انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود و برای شب یلدا گزینه مناسبی …

طرز تهیه کوفته با سس بادمجان خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کوفته با سس بادمجان خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کوفته با سس بادمجان کوفته با سس بادمجان یکی از انواع غذاهای مجلسی و خوشزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوه‌ای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل , دستور پخت کاچی نبات و زنجفیل

کاچی نبات و زنجفیل یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاچی نبات و زنجفیل
آرد۳ قاشق غذاخوری
کره۶۰ گرم
آب جوش۳ لیوان
پودر زنجفیل۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
گلاب۱ قاشق سوپخوری
نبات شاخه ای زعفرانی۳ عدد
خلال بادامبه مقدار کافی

طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل

مرحله اول

برای تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه ابتدای کار نبات شاخه ای را به همراه آب جوش درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بزند و نبات درون آب حل شود.

مرحله دوم

حالا دسته های نبات را از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم آب نبات به مدت ۲۰ دقیقه جوش بزند. در ادامه زعفران و گلاب را به آب نبات اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کره را درون یک تابه مناسب قرار می دهیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در ادامه آرد را به کره اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله چهارم

حالا زردچوبه را به آرد اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا بوی خامی زرچوبه از بین برود. در ادامه شهد را طی ۲ مرحله به مخلوط کره و آرد اضافه می کنیم، سپس تند تند هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر زنجفیل را به همراه خلال بادام به کاچی اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی تابه قرار می دهیم.

مرحله ششم

در نهایت اجازه می دهیم کاچی نبات به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در ادامه پس از گذشت این زمان کاچی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم و به عنوان میان وعده سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.