مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیتزا ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی

طرز تهیه پیتزا ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی

طرز تهیه پیتزا ماهی پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، …

طرز تهیه مک اند چیز ایتالیایی، غذای لاکچری و فوری!

طرز تهیه مک اند چیز ایتالیایی، غذای لاکچری و فوری!

طرز تهیه مک اند چیز برای طرز تهیه مک اند چیز، ابتدا ماکارونی را در آب جوش پخته و آبکشی می کنیم. ماکارونی را پس از پخت، به سس بشامل اضافه و …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه لازانیا پرسی خوشمزه و مخصوص به صورت تک نفره

طرز تهیه لازانیا پرسی

طرز تهیه لازانیا پرسی , دستور پخت لازانیا پرسی

لازانیا پرسی یکی از انواع رسپی های ساده و فوری لازانیا است که برای مهمانی ها و مجالس مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا پرسی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لازانیا پرسی
سینه مرغ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
 نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر آویشن و ادویه مخصوص لازانیابه مقدار کافی
لازانیا۱ بسته
مواد لازم سس بشامل
آرد۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم۱ لیوان
فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه لازانیا پرسی

مرحله اول

برای تهیه لازانیا پرسی مجلسی ابتدای کار سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد. در ادامه سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا آرد را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه کره را به آرد اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و شیر ولرم را کم کم به آن اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

مرحله چهارم

حالا مقداری فلفل سیاه به سس بشامل اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس زمانی که سس به غلظت مورد نظرمان رسید آن را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینه مرغ را به کمک چنگال ریش ریش می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس ذرت را به مرغ ریش ریش شده اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا سس کچاب را به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا به سینه مرغ ریش ریش شده اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب ولرم می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ورقه های لازانیا را درون آب ولرم قرار می دهیم، سپس زمانی که ورقه ها نرم شدند از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه یک ورقه لازانیا روی سطح کار قرار می دهیم، سپس وسط آن مقداری سس بشامل می مالیم.

مرحله هشتم

حالا مجددا یک ورقه لازانیا به صورت بعلاوه روی ورقه لازانیا قبلی قرار می دهیم و مجددا وسط ورقه لازانیا مقداری سس بشامل می مالیم. در ادامه مواد میانی لازانیا را روی سس بشامل می ریزیم، سپس روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

مرحله نهم

در این مرحله مقداری پودر آویشن روی پنیر پیتزا می ریزیم، سپس ورقه لازانیا را به صورت جعبه می بندیم و فیکس می کنیم. در ادامه مجددا روی لازانیا سس بشامل، سپس پنیر پیتزا می ریزیم و درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله دهم

تمام لازانیاها را به همین صورت آماده می کنیم، سپس فر را روی حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم لازانیا به مدت ۱۸ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود.

مرحله یازدهم

در نهایت پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم لازانیا به مدت ۵ دقیقه گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در آخر لازانیا را به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.