طرز تهیه کمه جوش یا ماست جوش خوشمزه به روش سبزواری

طرز تهیه کمه جوش یا ماست جوش خوشمزه به روش سبزواری

طرز تهیه کمه جوش این غذا یک غذای اصیل سبزواری است که مشابه کال جوش است اما با این تفاوت که به جای کشک از ماست چکیده استفاده شده است. همچنین در …

طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر شیرینی ساق عروس یکی از انواع شیرینی های سنتی کشورمان است که در این آموزش آنرا بدون نیاز به فر درست می کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه نان پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه نان پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه نان پیتزایی نان پیتزایی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوفته گل کلم

طرز تهیه کوفته گل کلم , دستور پخت کوفته گل کلم

کوفته گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار فصل زمستان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته گل کلم در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۱ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
آرد گندم½ لیوان
آرد سوخاری۱ لیوان
جعفری۱ دسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته گل کلم

مرحله اول

برای تهیه کوفته گل کلم مجلسی در ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه ۱  قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کرده و به خوبی می شوییم. در ادامه گل کلم ها را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بافت شان نرم شده و به طور کامل بپزند.

مرحله سوم

در این مرحله گل کلم ها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه گل کلم ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با پشت چنگال به طور کاملا له می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را رنده کرده و به همراه تخم مرغ، آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد سوخاری را کم کم اضافه کرده و به خورد مایه کوفته می دهیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس درون روغن سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوفته سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

حالا به همین صورت ادامه می دهیم تا مایه کوفته به طور کامل سرخ شود. در نهایت روغن اضافی کوفته ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.