مطالب پر بازدید
طرز تهیه آش انار خوشمزه و سنتی به روش شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش انار خوشمزه و سنتی به روش شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش انار آش انار یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این آش خوشمزه در …

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه نان پیده خوشمزه و مخصوص به روش اصیل ترکیه ای

طرز تهیه نان پیده خوشمزه و مخصوص به روش اصیل ترکیه ای

طرز تهیه نان پیده نان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه ای است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به نان بربری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه کوفته گل کلم خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته گل کلم

طرز تهیه کوفته گل کلم , دستور پخت کوفته گل کلم

کوفته گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار فصل زمستان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته گل کلم در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۱ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
آرد گندم½ لیوان
آرد سوخاری۱ لیوان
جعفری۱ دسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته گل کلم

مرحله اول

برای تهیه کوفته گل کلم مجلسی در ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه ۱  قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کرده و به خوبی می شوییم. در ادامه گل کلم ها را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بافت شان نرم شده و به طور کامل بپزند.

مرحله سوم

در این مرحله گل کلم ها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه گل کلم ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با پشت چنگال به طور کاملا له می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را رنده کرده و به همراه تخم مرغ، آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد سوخاری را کم کم اضافه کرده و به خورد مایه کوفته می دهیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس درون روغن سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوفته سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

حالا به همین صورت ادامه می دهیم تا مایه کوفته به طور کامل سرخ شود. در نهایت روغن اضافی کوفته ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.