طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا و طعم بسیار خوشمزه
طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا بال مرغ سوخاری با سس سیراچا یکی از انواع غذاهای خوشمزه سوخاری است که طعمی بسیار متفاوت و جذاب دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …
خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!
خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب بهعنوان سبزیجات شناخته میشود، در …
طرز تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه آبگوشت اسفناج آبگوشت اسفناج و نخود یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت …
طرز تهیه کباب عربی گوشت و سبزیجات خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کباب عربی گوشت و سبزیجات
کباب عربی گوشت و سبزیجات یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه عربی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب عربی گوشت و سبزیجات در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ½ لیوان |
روغن زیتون | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب عربی گوشت و سبزیجات
مرحله اول
برای تهیه کباب گوشت و سبزیجات عربی در ابتدای کار یکی از گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز را رنده کرده و به همراه گوجه فرنگی خرد شده و گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پوست بادمجان ها را جدا می کنیم، سپس آنرا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در صورتی که بادمجان ها تلخ هستند، باید آنها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب نمک قرار دهیم تا تلخی شان گرفته شود.
مرحله سوم
حالا فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه بادمجان به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب را به همراه روغن زیتون و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و آویشن به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند، یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم و مایه کباب را به صورت یکدست در کف ظرف پهن می کنیم. گوجه فرنگی باقیمانده را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و روی کباب می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، ظرف را درون فر قرار می دهیم، سپس یک کاغذ روغنی ضخیم را به خوبی خیس کرده و روی ظرف قرار می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم کباب به مدت یک ساعت به همین صورت بپزد، سپس کاغذ روغنی را بر می داریم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه دیگر درون فر بماند تا برشته شود. در نهایت کباب را به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- sema_s_kitchen