طرز تهیه محمره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی سوریه

طرز تهیه محمره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی سوریه

طرز تهیه محمره محمره یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه کشور سوریه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پنینی مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پنینی مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پنینی مرغ پنینی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که در زمان کوتاهی می توان آنرا درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه مانتی هویج غذای خوشمزه و جدید به روش ترکیه ای

طرز تهیه مانتی هویج غذای خوشمزه و جدید به روش ترکیه ای

طرز تهیه مانتی هویج مانتی نوعی غذای ترکیه ای بی نظیر است. خمیر های کوچک پر شده با گوشت همراه با سه نوع سس تهیه می شود. سس کره ای، سس گوجه …

طرز تهیه کباب تابه ای عربی

طرز تهیه کباب تابه ای عربی تند پر ادویه

کباب تابه ای عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشورهای عربی می باشد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی به کباب تابه ای ما ایرانی ها دارد، با این تفاوت که ادویه ها و طعم های موجود در این کباب متفاوت هستند. همانطور که می دانید غذاهای عربی شباهت زیادی به غذاهای استان های جنوبی کشورمان دارند و به همین دلیل معمولا غذاهای عربی پر ادویه و مخصوص پر از فلفل هستند. اگر به غذاهای جنوبی و غذاهایی که تند و تیز هستند علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده600 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
سیر1 حبه
فلفل سبز2 عدد
گوجه فرنگی4 عدد
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
ادویه کاری1 قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کره و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای عربی

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای عربی ابتدا پیاز را با رنده درشت رنده می کنیم، سپس آب اضافی اش را با دست می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل سبز و سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل قرمز را به همراه ادویه کاری، زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

مواد را باید به خوبی با دست ورز بدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنند و کاملا منسجم و یکدست شوند. در ادامه درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم. حالا کمی زمان می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله با دست کباب ها را به صورت یکدست شکل می دهیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه کباب ها سرخ شد، آنها را کنار می گذاریم و سس کباب را آماده می کنیم. برای این منظور 1 استکان آب در تابه می ریزیم، سپس کمی کره اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و با قاشق کمی هم می زنیم تا به طور کامل در آب حل شود. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کرده به تابه اضافه کنیم تا عطر و طعم غذا خوشمزه تر شود. پس از اینکه حجم آب موجود در تابه تقریبا نصف شد، کباب های سرخ شده را درون تابه می چینیم.

مرحله نهم

در این مرحله اجازه می دهیم سس غلیظ شود و به خورد کباب ها برود. پس از اینکه سس به خوبی غلیظ شد،کباب را به همراه گوجه فرنگی ها ئدرون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 آذر 1399
  • منبع :
  • img from
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.