طرز تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه با بافت بسیار نرم و پفکی

طرز تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه با بافت بسیار نرم و پفکی

طرز تهیه کوکی بوسنیایی کوکی بوسنیایی یکی از انواع کوکی های خوشمزه بین المللی است که اصالتا متعلق به کشور بوسنی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه پاند کیک ماربل خوشمزه و مخصوص به روی کافی شاپی

طرز تهیه پاند کیک ماربل خوشمزه و مخصوص به روی کافی شاپی

طرز تهیه پاند کیک ماربل پاند کیک ماربل یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه ترافل قهوه خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه ترافل قهوه خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه ترافل قهوه ترافل قهوه یکی از انواع شیرینی های ساده خانگی است که معمولا برای سرو در کنار چای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی تابه ای

طرز تهیه شیرینی تابه ای بدون فر طرز تهیه شیرینی بدون شیر و فر طرز تهیه شیرینی با روغن مایع بدون فر طرز تهیه شیرینی تابه ای شکلاتی طرز تهیه شیرینی ترکیه ای بدون فر شیرینی تابه ای با چهار قلم مواد

شیرینی تابه ای یکی از انواع شیرینی های ساده خانگی است که در تابه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تابه ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تابه ای
آرد۴ قاشق غذاخوری
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
کره۷۰ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ایبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی تابه ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی تابه ای خانگی ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط کاملا هماهنگ شده و به طور کامل نرم شود.

مرحله دوم

حالا کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با لیسک خوب مخلوط می کنیم تا ترکیب کره و پودر قند روشن و حجیم شود. در ادامه زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله زرده تخم مرغ را درون کاسه حاوی پودر قند و کره اضافه می کنیم، سپس با همزن دستی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شعله پخش کاملا گرم شود. در ادامه کف تابه رژیمی را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مقداری از خمیر را بر می داریم و درون آن یک شکلات قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به صورت گرد جمع می کنیم ، سپس درون تابه قرار می دهیم. در ادامه به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا خمیر شیرینی تمام شود، سپس روی شیرینی ها را به دلخواه مقداری پودر پسته می ریزیم و واشر تابه دو طرفه را خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب تابه را می بندیم و تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون تابه بمانند تا کاملا بپزند. توجه داشته باشید ۱۰ دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب تابه را باز نکنید.

مرحله هشتم

در نهایت پس از گذشت این زمان شیرینی ها را از تابه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در آخر این شیرینی های خوشمزه را به همراه چای زعفرانی یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 دی 1400
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.