طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط پیتزا مخلوط به عنوان محبوب ترین پیتزا در سراسر جهان شناخته می شود که با مواد بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در …

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار دیگر غذاها سرو می شود. پوره سیب زمینی معمولا برای تزیین …

طرز تهیه سوپ کلم بنفش

سوپ کلم قرمز , طرز تهیه سوپ کلم بنفش , دستور پخت سوپ کلم قرمز

سوپ کلم بنفش یکی از انواع سوپ های کمتر شناخته شده در میان ایرانیان است که در اروپا به عنوان یک سوپ مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کلم بنفش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم بنفش متوسط۱ عدد
سیب زمینی بنفش (اختیاری)۱ عدد
آب۱ لیتر
عصاره سبزیجات یا مرغ۳ عدد
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
سیر۱ حبه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ کلم بنفش

مرحله اول

برای تهیه سوپ کلم بنفش خوشمزه ابتدای کار کلم بنفش را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس با کمک چاقو کلم بنفش را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا کلم بنفش خرد شده را می شوییم، سپس درون قابلمه می ریزیم. در ادامه عصاره سبزیجات یا مرغ را له می کنیم تا پودر شود، سپس به همراه آب درون قابلمه حاوی کلم بنفش اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله زمانی که آب جوش آمد حرارت را کم می کنیم. در ادامه سیب زمینی بنفش را می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم و درون قابلمه حاوی کلم بنفش اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه پودر زنجبیل به مخلوط کلم بنفش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم کلم بنفش درون آب جوش بماند تا کاملا نرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله زمانی که کلم بنفش و سیب زمینی بنفش کاملا نرم شدند، سوپ را درون غذاساز می ریزیم، سپس میکس می کنیم تا پوره شود و مجددا درون قابلمه بر می گردانیم. در ادامه نشاسته را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا نصف فنجان آب به نشاسته ذرت اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا نشاسته درون آب حل شود. در ادامه آرد را درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و همانند نشاسته ذرت نصف فنجان آب به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زمانی که آرد درون آب حل شد به همراه نشاسته ذرت درون سوپ می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه خامه صبحانه را درون یک کاسه می ریزیم و مقداری سوپ به آن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا خامه را هم می زنیم تا دمای سوپ شود، سپس آن را به همراه فلفل سیاه و نمک درون سوپ اضافه می کنیم. در ادامه کره را درون سوپ قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس سوپ را هم می زنیم تا کره درون سوپ حل شود.

مرحله نهم

در نهایت اجازه می دهیم سوپ روی حرارت ملایم جوش بزند تا جا بیوفتد. زمانی که سوپ جا افتاد آن را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم و با مقداری خامه رقیق شده تزئین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.