طرز تهیه پودینگ نان انگلیسی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه پودینگ نان انگلیسی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه پودینگ نان انگلیسی پودینگ در بریتانیا متولد شد. رد پای این دسر و میان وعده را می ‌شود از قلب آشپزخانه کاخ باکینگهام تا افسانه رابین هود شجاع در جنگل …

طرز تهیه شیرینی الجزایری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی الجزایری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی الجزایری شیرینی الجزایری یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده ترین مواد …

طرز تهیه موس چیز کیک خوشمزه و مخصوص به صورت 4 لایه

طرز تهیه موس چیز کیک خوشمزه و مخصوص به صورت 4 لایه

طرز تهیه موس چیز کیک چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. موس چیز کیک که در …

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر, دستور پخت کلوچه کاکائویی بدون فر

کلوچه کاکائوی بدون فر یکی از انواع روش های پخت این کلوچه خوشمزه است که برای کسانی که در منزل فر ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کلوچه کاکائویی بدون فر
تخم مرغ۲ عدد
شکر½ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
آرد۲ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۱۵۰ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کلوچه کاکائویی خوشمزه ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل تخم مرغ و کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم تخم مرغ هم دمای محیط شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد روشن و کش دار شود. در ادامه اواسط کار کاسه را دور گیری می کنیم و مجددا هم می زنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود.

مرحله سوم

در این مرحله کره ای که در دمای محیط آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از روی آرد بر می داریم.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه نیمی از آرد الک شده را یک باره درون کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر درون باقی مانده آرد می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درون الک می ریزیم و روی مایه کلوچه الک می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید بافت نهایی کلوچه همانند مایه کیک شل یا همانند خمیر منسجم نیست. در ادامه روی حرارت متوسط شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس روی شعله پخش کن تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تابه و شعله پخش کن گرم شوند.

مرحله هفتم

حالا کف تابه را با روغن مایع یا روغن جداکننده چرب می کنیم، سپس مقداری از مایه کیک را بر می داریم و در دست فرم می دهیم و درون تابه قرار می دهیم. بسته به سلیقه می توانیم روی کلوچه ها مقداری کنجد بپاشیم.

مرحله هشتم

در این مرحله حرارت تابه را ملایم می کنیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون تابه بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در صورتی که کلوچه ها پخته شدند، حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت به دلیل بافت نرم کلوچه ها اجازه می دهیم آن ها درون تابه کاملا خنک شوند، سپس کلوچه ها را از تابه خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.