مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی خوشمزه به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی خوشمزه به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی شیرینی ماکارون شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه یکی از معروف …

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه بار شکلاتی خوشمزه و ساده بدون نیاز به پخت

طرز تهیه بار شکلاتی خوشمزه و ساده بدون نیاز به پخت

طرز تهیه بار شکلاتی بار شکلاتی یک از انواع شکلات های تخته ای بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر با روش ساده خانگی

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر, دستور پخت کلوچه کاکائویی بدون فر

کلوچه کاکائوی بدون فر یکی از انواع روش های پخت این کلوچه خوشمزه است که برای کسانی که در منزل فر ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کلوچه کاکائویی بدون فر
تخم مرغ۲ عدد
شکر½ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
آرد۲ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۱۵۰ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه کاکائویی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کلوچه کاکائویی خوشمزه ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل تخم مرغ و کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم تخم مرغ هم دمای محیط شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد روشن و کش دار شود. در ادامه اواسط کار کاسه را دور گیری می کنیم و مجددا هم می زنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود.

مرحله سوم

در این مرحله کره ای که در دمای محیط آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از روی آرد بر می داریم.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه نیمی از آرد الک شده را یک باره درون کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر درون باقی مانده آرد می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درون الک می ریزیم و روی مایه کلوچه الک می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید بافت نهایی کلوچه همانند مایه کیک شل یا همانند خمیر منسجم نیست. در ادامه روی حرارت متوسط شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس روی شعله پخش کن تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تابه و شعله پخش کن گرم شوند.

مرحله هفتم

حالا کف تابه را با روغن مایع یا روغن جداکننده چرب می کنیم، سپس مقداری از مایه کیک را بر می داریم و در دست فرم می دهیم و درون تابه قرار می دهیم. بسته به سلیقه می توانیم روی کلوچه ها مقداری کنجد بپاشیم.

مرحله هشتم

در این مرحله حرارت تابه را ملایم می کنیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون تابه بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در صورتی که کلوچه ها پخته شدند، حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت به دلیل بافت نرم کلوچه ها اجازه می دهیم آن ها درون تابه کاملا خنک شوند، سپس کلوچه ها را از تابه خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 دی 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.