طرز تهیه پلو گوجه با مرغ بریان خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه پلو گوجه با مرغ بریان پلو گوجه با مرغ بریان از غذاهای ساده و خوشمزه خاورمیانه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!
مضرات زعفران زعفران، این ادویهی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونههای آن را به دنیا عرضه میکند، در کنار فواید بیشمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …
طرز تهیه کوکو اسفناج مجلسی و خوشمزه به روش سنتی رشتی
طرز تهیه کوکو اسفناج کوکوی اسفناج یکی از انواع کوکوهای سالم و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فوری در ادامه با وبسایت چیشی …
طرز تهیه کلوچه نمکی خوشمزه و مخصوص به روش افغانستانی
طرز تهیه کلوچه نمکی
کلوچه نوعی شیرینی است که بافتی شبیه به کیک دارد. کلوچه ها معمولا شیرین و مغز دار هستند. اما گاهی مواد خوراکی نمکی طرفداران بیشتری دارد. کلوچه نمکی یک نوع کلوچه غیر شیرین است که می توان به عنوان یک میان وعده یا عصرانه آن را تهیه و سرو نمود. این کلوچه به راحتی درون فر پخته می شود و در منزل به راحتی تهیه می گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه نمکی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کلوچه نمکی | |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | نصف لیوان |
ماست | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ جهت رومال | ۱ عدد |
نمک | نصف قاشق مربا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
بهبود دهنده | ۱ قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ تا ۳ لیوان |
طرز تهیه کلوچه نمکی
مرحله اول
برای تهیه کلوچه خوشمزه و مخصوص نمکی در ابتدای کار، نیم ساعت زودتر کره را از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. سپس کره و روغن مایع و تخم مرغ و شکر و نمک و ماست را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله بکینگ پودر و بهبود دهنده را هم اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را کم کم و با کنترل اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست آید. بعد به اندازه نارنگی برداشته و شکل می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله کف سینی فر را به طور کامل با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس کلوچه ها را به ترتیب در کنار هم درون سینی می چینیم. سپس زرده تخم مرغ را با کمی زعفران مخلوط کرده و رومال می کنیم. فر را از قبل گرم می کنیم.
مرحله چهارم
کلوچه ها را درون فر قرار داده و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد و روی آن طلایی شود. از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود. آن گاه از کاغذ روغنی جدا کرده و درون یک ظرف مناسب می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- shirinin_mutfaki