طرز تهیه کاپ کیک اسفناج خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج کاپ کیک اسفناج یکی از انواع مینی کیک های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراول‌ها!

جذب ثروت با دارچین در این مقاله می‌خواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیک‌های عجیب اما موثری را با شما …

طرز تهیه کوکی کورجیک خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه کوکی کورجیک خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه کوکی کورجیک کوکی کورجیکی از شیرینی های ساده و خوشمزه کشور روسیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی

شیرینی پای کدو حلوایی , طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی , دستور پخت شیرینی پای کدو حلوایی

شیرینی پای کدو حلوایی یکی از شیرینی های مجلسی فصل پاییز است که معمولا برای پذایرایی در شب های پاییزی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پای کدو حلوایی
آرد۱٫۵ لیوان
شکر۱ لیوان
پوره کدو حلوایی⅓ لیوان
ماست½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ۳ عدد
بکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
مواد میانی شیرینی
پوره کدو حلوایی½ لیوان سر پر
گردوی خرد شده½ لیوان
پودر هل⅓ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پای کدو حلوایی ابتدا مواد میانی شیرینی را آماده می کنیم. برای این منظور پوره کدو حلوایی را به همراه گردوی نیم کوب شده، پودر دارچین و پودر هل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب کرده و کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب های مافین را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل، دارچین و هل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و سبک شود. در ادامه ماست را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روغن را اضافه کرده و آنرا نیز در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم. در ادامه پوره کدو حلوایی را به کاسه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده، سپس روی مواد درون کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شوند. در ادامه نصف قالب های مافین را با نیمی از مایه شیرینی پر می کنیم.

مرحله ششم

حالا مقداری از مواد میانی را درون قالب ها می ریزیم، سپس مقدار کمی از مایه شیرینی روی مواد میانی می ریزیم، سپس قالب ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.