طرز تهیه کتلت تره فرنگی و گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کتلت تره فرنگی و گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کتلت تره فرنگی و گوشت کتلت تره فرنگی یکی از انواع کتلت ها خوشمزه و بسیار پر طرفدار کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این کتلت …

طرز تهیه کتلت گوشت ایتالیایی با سس فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کتلت گوشت ایتالیایی با سس فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کتلت گوشت ایتالیایی کتلت گوشت ایتالیایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کتلت ما ایرانی ها دارد. این غذای …

طرز تهیه حلوای آناناس خوشرنگ با طعمی جذاب و خوشمزه

طرز تهیه حلوای آناناس خوشرنگ با طعمی جذاب و خوشمزه

طرز تهیه حلوای آناناس حلوای آناناس یکی از انواع حلواهای خاص و بسیار خوشمزه بین المللی است که به دلیل رنگ بسیار زیبایی که دارد، برای پذیرایی در مراسم ها و مجالس …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با شیر

کوکو سیب زمینی با شیر , طرز تهیه کوکو سیب زمینی با شیر , دستور پخت کوکو سیب زمینی با شیر

کوکو سیب زمینی با شیر یکی از انواع دستورهای جدید این کوکوی پرطرفدار است که بافتی بسیار نرم و لذیذ دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی با شیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد بزرگ
شیر۲ لیوان
سیر۱ حبه
پیازچه۳ ساقه
هویج۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با شیر

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی با شیر ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم. در ادامه شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

برای اینکه سیب زمینی ها سریعتر بپزند، می توانیم آنها را به صورت تکه های درشت خرد کرده، سپس به شیر اضافه کنیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی ها با حرارت ملایم بپزند.

مرحله سوم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله هویج را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه را خرد می کنیم و به همراه پودر سوخاری، تخم مرغ ها و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم و با کف دست تخت می کنیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود. در نهایت روغن اضافی کوکوها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس در ظرف دلخواه می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.