مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیله عدس خوشمزه و ساده به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه شیله عدس خوشمزه و ساده به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه شیله عدس شیله عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه تبریز است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

خواص برگه زردآلو زردآلو، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، در زندگی روزمره و حتی در طب سنتی کاربرد ویژه‌ای دارد. این میوه به شکل‌های مختلفی مانند مربا، خورشت، آب‌میوه، …

طرز تهیه کوفته سوخاری خوشمزه با گوشت چرخ کرده و برنج

طرز تهیه کوفته سوخاری خوشمزه با گوشت چرخ کرده و برنج

طرز تهیه کوفته سوخاری کوفته سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پاستای بادمجان خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستای بادمجان

پاستای بادمجان , طرز تهیه پاستای بادمجان , دستور پخت پاستای بادمجان کبابی

پاستای بادمجان یکی از انواع غذاهای خاص و خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستای بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا۱ بسته
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
سیر۳ حبه
بادمجان۲ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستای بادمجان

مرحله اول

برای تهیه پاستای بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مقداری آب و ۱ قاشق چایخوری نمک می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا نمک حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون آب نمک قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را آبکشی می کنیم، سپس آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

مرحله سوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس سیر را درون تابه رنده کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شود. در ادامه جعفری را اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی سرخ شود. در ادامه حرارت زیر تابه را کمی می کنیم و به سراغ آماده کردن پاستا می رویم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه آب روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه پاستا را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم نرم شود، سپس آنرا آبکش می کنیم. در ادامه پاستا را به تابه حاوی مخلوط گوشت اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد پسند خود را به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مواد به خوبی با پاستا ترکیب شدند، می توانیم پاستا را سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.