طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه کتف و بال ویژه خوشمزه و مخصوص به روش تنوری

طرز تهیه کتف و بال ویژه خوشمزه و مخصوص به روش تنوری

طرز تهیه کتف و بال ویژه کتف و بال یکی از قسمت های مرغ است که بسیار خوشمزه و لذیذ است. به خاطر چربی که در این قسمت های مرغ نهفته است، …

طرز تهیه سالاد کارتوفل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه سالاد کارتوفل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه سالاد کارتوفل سالاد کارتوفل یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به آلمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی آلمانی در ادامه با وبسایت …

طرز تهیه سوپ شهریه

طرز تهیه سوپ شهریه ترکیه ای با رشته شهریه

سوپ شهریه یکی از انواع سوپ های معروف کشور ترکیه است که طعمی بسیار خوشایند دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شهریه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ½ سینه کامل
پیاز۱ عدد
رشته شهریه۱ پیمانه
ماست۱ لیوان
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
کره۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ شهریه

مرحله اول

برای تهیه سوپ شهریه به روش ترکیه ای ابتدا سینه مرغ را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت کامل به همراه مقداری نمک و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

در همین حین ماست را به همراه زرده تخم مرغ و آرد درون یک کاسه می ریزیم و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه سینه مرغ به طور کامل پخت، پیاز را از قابلمه خارج کرده و دور می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب ماست را به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا ماست نبرد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه، رشته شهریه را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

به جای شهریه می توانیم رشته آش یا سوپ نیز استفاده کنیم. در ادامه یک تابه کوچک روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل ذوب شود، سپس نعناع خشک را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

نعناع خشک را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سوپ به غلظت مناسب برسد، سپس آنرا درون ظرف می کشیم و به همراه نان تست سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.