طرز تهیه باتر چیکن یا مرغ کره ای خوشمزه به روش هندی
طرز تهیه باتر چیکن
باتر چیکن یا مرغ کره ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ کاری هندی خوشمزه و مجلسی با خامه یا ماست
مواد لازم برای ۵ نفر | |
فیله مرغ | ۱۰ عدد |
سیر | ۴ حبه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ۲ قاشق چایخوری |
بادام هندی | ۳۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
سس فلفل | ۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و ادویه ماسالا | به مقدار کافی |
روغن و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ کره ای هندی
مرحله اول
ابتدا فیله های مرغ را به اندازه جوجه کبابی خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زنجبیل و سیر را رنده کرده و به همراه سس فلفل و مقداری نمک مخلوط می کنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز کاراملی و ادویه ها به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی گیلانی با سس پرتقال
مرحله چهارم
در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و به خوبی سرخ شود. در ادامه بادام هندی را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
پس از کمی تفت دادن شکر را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه ماسلا، زردچوبه و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا ادویه ها با مواد دیگر ترکیب شوند. حالا یک پیمانه آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله ششم
سپس حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی جا بیفتد. در همین حین مرغ ها مزه دار شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری در یک تابه جداگانه تفت می دهیم تا رنگشان تغغیر کند و به خوبی سرخ شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه مخلوط گوجه فرنگی و بادام هندی را با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن میکس می کنیم تا شکل پوره شود، سپس به تابه بر می گردانیم و خامه را به همراه گوشت مرغ، ۱ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه غذا جا بیفتد و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را می توانید به سلیقه خود با برنج یا نان پیتا سرو کنید.
- منبع :
- img from instagram.com/fafali.food