طرز تهیه باتر چیکن

باتر چیکن شف طیبه با ادویه ماسالا تندوری غذای هندی با خامه رایس با بادام هندی

باتر چیکن یا مرغ کره ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ کاری هندی خوشمزه و مجلسی با خامه یا ماست

مواد لازم برای ۵ نفر
فیله مرغ۱۰ عدد
سیر۴ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
کره۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل۲ قاشق چایخوری
بادام هندی۳۰ گرم
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل۲ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمزبه مقدار کافی
زردچوبه و ادویه ماسالابه مقدار کافی
روغن و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ کره ای هندی

مرحله اول

ابتدا فیله های مرغ را به اندازه جوجه کبابی خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زنجبیل و سیر را رنده کرده و به همراه سس فلفل و مقداری نمک مخلوط می کنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

تابه را روی حرارت قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز کاراملی و ادویه ها به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی گیلانی با سس پرتقال

مرحله چهارم

در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و به خوبی سرخ شود. در ادامه بادام هندی را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از کمی تفت دادن شکر را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه ماسلا، زردچوبه و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا ادویه ها با مواد دیگر ترکیب شوند. حالا یک پیمانه آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله ششم

سپس حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی جا بیفتد. در همین حین مرغ ها مزه دار شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری در یک تابه جداگانه تفت می دهیم تا رنگشان تغغیر کند و به خوبی سرخ شوند.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه مخلوط گوجه فرنگی و بادام هندی را با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن میکس می کنیم تا شکل پوره شود، سپس به تابه بر می گردانیم و خامه را به همراه گوشت مرغ، ۱ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه غذا جا بیفتد و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را می توانید به سلیقه خود با برنج یا نان پیتا سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fafali.food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.