طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

طرز تهیه ماکارونی ماکارونی یکی از غذاهای بسیار محبوب در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده می باشد. ماکارونی هم مانند غذاهایی مثل لازانیا …

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. کوکو سبزی از غذاهایی است که هم می توانیم …

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه کوفته برنج و مرغ

کوفته برنج و مرغ , طرز تهیه کوفته برنج و مرغ , دستور پخت کوفته برنج و مرغ

کوفته برنج و مرغ یکی از انواع کوفته های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته برنج و مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد
آرد سوخاری½ فنجان
شیر½ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
نمک۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق جایخوری
برنج پخته۱ لیوان
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه کوفته مرغ و برنج خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را درون چرخ گوشت یا میکسر می ریزیم و میکس می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد سوخاری و تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس شیر را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه می افزاییم و مواد را کمی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس برنج پخته شده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا مایه کوفته کاملا منسجم و یکدست شود. در صورتی که پس از ترکیب کردن مواد، مایه کوفته شل بود، مقداری آرد سوخاری اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کوفته منسجم شود.

مرحله چهارم

در ادامه به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و آنرا به صورت گرد یا انگشتی شکل می دهیم و درون یک سینی مناسب می چینیم. پس از اینکه تمام مایه کوفته را به همین شکل آماده کردیم، روی سینی را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا سینی را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا کوفته ها منسجم تر شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا کوفته ها را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در ادامه کوفته های سرخ شده را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس نسبت به ذائقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.