طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم …

طرز تهیه آلو گوبی

آلو گوبی , طرز تهیه آلو گوبی , دستور پخت آلو گوبی هندی

آلو گوبی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و خوشمزه هندی است که با ترکیب گل کلم با سبزیجات دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلو گوبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۵۰۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
سیر۲ حبه
زنجبیل تازه۱ تکه کوچک
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آلو گوبی

مرحله اول

برای تهیه آلو گوبی خوشمزه به روش هندی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به طور کامل بپزند.

مرحله دوم

پساز اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را پوست می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در همین حین گل کلم ها را به صورت گل های کوچک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم. زمانی که آب جوش آمد، گل کلم ها را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم، سپس گل کلم ها را از آب جوش خارج کرده و آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس گل کلم و سیب زمینی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شده و خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را داخل تابه رنده می کنیم، سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه طعم غذا را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، مقداری جعفری یا گشنیز خرد می کنیم و رویآن می ریزیم. این خوراک خوشمزه را معمولا با نان سرو می کنند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.