طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده …

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کوکی بوسنیایی

کوکی بوسنیایی , طرز تهیه کوکی بوسنیایی , دستور پخت کوکی بوسنیایی

کوکی بوسنیایی یکی از انواع کوکی های خوشمزه بین المللی است که اصالتا متعلق به کشور بوسنی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی بوسنیایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی بوسنیایی
تخم مرغ۳ عدد
روغن۱ پیمانه
ماست۱ فنجان
شکر دانه ریز۱ فنجان
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آب۶ فنجان
شکر دانه درتش۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی بوسنیایی

مرحله اول

برای تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه روغن، ماست، شکر دانه ریز و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را با مخلوط کن به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را با بکینگ پودر به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با قاشق چوبی ترکیب می کنیم تا خمیر جمع شود. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. خمیر این کوکی باید پس از آماده شدن بافتی کاملا نرم و لطیف داشته باشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر آماده شد، سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی از خمیر برمی داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس به ترتیب در کنار هم درون سینی فر می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شکر دانه درشت را روی کوکی ها می ریزیم و با دست کمی فشار می دهیم تا شکرها از روی خمیر نریزند. در ادامه سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه کوکی ها رنگشان طلایی شد، سینی را از فر خارج می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کوکی ها از حرارت بیفتند و به طور کامل خنک شوند، سپس آنها را درون  یک ظرف مناسب می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.