طرز تهیه نان عسل خوشمزه و ساده با بافت پنبه ای

طرز تهیه نان عسل خوشمزه و ساده با بافت پنبه ای

طرز تهیه نان عسل نان عسل یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه رولت ردولوت خوشرنگ و خوشمزه برای شب یلدا

طرز تهیه رولت ردولوت خوشرنگ و خوشمزه برای شب یلدا

طرز تهیه رولت ردولوت رولت ردولوت یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوشرنگ بین المللی است که به خاطر رنگ قرمز، معمولا برای شب یلدار پخته می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کیک توت فرنگی کرمدار خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کیک توت فرنگی کرمدار خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کیک توت فرنگی کرمدار کیک توت فرنگی کرمدار یکی از انواع کیک های خوشمزه و لاکچری است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کیک انگور

طرز تهیه کیک انگور طرز تهیه کیک با آب انگور کیک انگور خوشمزه کیک انگوری کیک انگور قرمز

کیک انگور یکی از کیک های بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انگور در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک انگور
کره۲۰۰ گرم
انگور قرمز دانه ریز۱ فنجان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
شیر۱ لیوان
آرد۲٫۵ پیمانه
پودر فندق یا آرد بادام۱ فنجان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل شکری۱ بسته
رنده پوست لیمو۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک انگور

مرحله اول

برای تهیه کیک انگور ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود و زمان آماده شدن مایه کیک معطل نشویم. در ادامه قالب مان را با کاغذ روغنی یا روغن جدا کنند پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس الک می کنیم و کنار می گذاریم. برای شروع تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که ترکیب تخم مرغ ها حجیم و کرمی رنگ شد، کره و شیر هم دمای محیط را به همراه رنده پوست لیمو و پودر فندق به کاسه اضافه می کنیم و در حد ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را در دو مرحله به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. پس از اینکه مایه کیک آماده شد، دانه های انگور را کاملا آردی می کنیم، سپس به مایه کیک می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا بپزد. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه برای پخت کیک نیاز است. توجه داشته باشید که در ۳۰ دقیقه اول پخت نباید درب فر را باز کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و اگر به طور کامل پخته بود، از فر خارج می کنیم. حالا صبر می کنیم تا کیک کمی خنک شود، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم و در طرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.