مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوای اماراتی خوشمزه و مخصوص با مغزیجات

طرز تهیه حلوای اماراتی خوشمزه و مخصوص با مغزیجات

طرز تهیه حلوای اماراتی حلوای اماراتی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مخصوص کشور امارات است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه هویج پلو با مرغ تکه ای خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو با مرغ تکه ای خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو با مرغ تکه ای هویج پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. هویج پلو را …

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور در دنیای پرمشغله امروزی، گاهی اوقات پیدا کردن یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، سایت آموزشی چی شی این …

طرز تهیه کتلت گوشت کریپسی و خوشمزه بدون تخم مرغ

طرز تهیه کتلت گوشت کریپسی

کتلت گوشت کریپسی , طرز تهیه کتلت گوشت کریپسی , دستور پخت کتلت گوشت کریپسی

کتلت گوشت کریپسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایران است. در تهیه این کتلت از تخم مرغ استفاده نمی شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت گوشت کریپسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
پاپریکا و سماقبه مقدار کافی
آویشن و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت گوشت کریپسی

مرحله اول

برای تهیه کتلت گوشت خشک و کریپسی ابتدا سیب زمینی ها و پیاز را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه مواد رنده شده را با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه سیب زمینی و پیاز رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زردچوبه و سماق به مواد درون کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شروع به ترکیب کردن مواد می کنیم تا حالتی چسبناک و کشدار پیدا کنند. برای اینکه مایه کتلت کاملا منسجم شود، باید آنرا حداقل به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهیم. پس از اینکه مایه کتلت آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه را به مدت یک تا چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا طعم ادویه ها به خوبی با طعم دیگر مواد تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا مانند کوکو به صورت گرد شکل می دهیم، سپس کمی تخت می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کتلت آماده شده را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت کتلت به خوبی سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

تمام کتلت ها را به همین صورت سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان کتلت ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.