طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم …

طرز تهیه شیرینی گردو کنجد

شیرینی گردو کنجد , طرز تهیه شیرینی گردو کنجد , دستور پخت شیرینی گردو کنجد

شیرینی گردو کنجد یکی از انواع شیرینی های خوشمزه مخصوص پذیرایی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گردو کنجد
کره هم دمای محیط۱۲۵ گرم
روغن جامد½ پیمانه
پودر قند½ پیمانه
نشاسته گندم½ پیمانه
گردوی آسیاب شده۱ پیمانه
کنجد بو داده۱ پیمانه
سرکه۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ پمس
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
آردحدود ۳ پیمانه

طرز تهیه شیرینی گردو کنجد

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گردو کنجد ابتدا پودر قند را به همراه کره و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به مدت ۵ دقیقه با دور تند مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کرمی شود. در ادامه نشاسته گندم را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد در حدی که با هم ترکیب شوند، هم می زنیم. در ادامه سرکه را به همراه نمک، وانیل و بکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و مواد را ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در آرد را روی مواد الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم تا خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد. توجه داشته باشید که آرد را باید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد، اضافه کنیم و نیاز نیست بیش از حد آرد اضافه کنیم، چون خمیر سنگین می شود.

مرحله چهارم

حالا کنجد و گردوی خرد شده را به خمیر اضافه می کنیم و با کمی مخلوط کردن به خورد خمیر می دهیم تا به صورت یکدست در تمام نقاط خمیر پخش شوند. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم. البته برای زیباتر شدن شیرینی ها می توانیم خمیر را پهن کنیم و با کاتر قالب بزنیم.

مرحله ششم

حالا خمیرهای قالب زده را درون سینی فر می چینیم، سپس درون فر قرار می دهیم. حدود ۱۵ تا ۲۰ زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است. هر زمان شیرینی ها کمی طلایی شدند می توانیم آنها را از فر خارج کنیم.

مرحله هفتم

حالا باید اجازه دهیم تا شیرینی ها به طور کامل خنک شوند. اگر بخواهیم شیرینی ها ظاهری مجلسی تر داشته باشند، می توانیم مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنیم و شیرینی ها را از یک سمت داخل شکلات فرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.