مطالب پر بازدید
طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور در دنیای پرمشغله امروزی، گاهی اوقات پیدا کردن یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، سایت آموزشی چی شی این …

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خوشمزه با روکش شکلاتی

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خوشمزه با روکش شکلاتی

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای شیرینی‌ نسکافه ای، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه …

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا با طعم نسکافه و کاکائو

طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا

شیرینی کنجدی موکا , طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا , دستور پخت شیرینی کنجدی موکا

شیرینی کنجدی موکا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کاکائویی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کنجدی موکا
آرد سفید۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز½پیمانه منهای یک قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد متوسط
روغن مایع۵۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نسکافه۲ قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کنجدی موکا ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق با هم مخلوط می کنیم تا شکر درون مواد حل شود. در ادامه پودر کاکائو و نسکافه را الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر کاکائو و نسکافه را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس روی مواد الک کرده و مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی یکدست شود.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که مایه این شیرینی بسیار چسبناک است و نباید آرد بیشتری به آن اضافه کنیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا مایه شیرینی استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه شیرینی استراحت کرد، آنرا از فریزر خارج می کنیم، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را هم به طور کامل با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

کاغذ روغنی را هم با کمی روغن چرب می کنیم. حالا با قاشق از مایه شیرینی بر می داریم و به سرعت در دستانمان به صورت گلوله شکل می دهیم، سپس در کنجد می غلطانیم و روی کاغذ روغنی درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این خمیر باید به سرعت شکل داده شود، وگرنه شل می شود. هر جا خمیر شل شد، باید دوباره آنرا در فریزر قرار دهیم تا خودش را بگیرد. پس از اینکه تمام شیرینی ها آماده شدند، سینی فر را درون فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

برای پخت این شیرینی خوشمزه حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان کافی است. پس از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردیم، صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس درون ظرف دلخواه می چینیم و با شکر دانه درشت یا پودر قند تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.