طرز تهیه رشته خوشکار

رشته خوشکار فومن قیف رشته خوشکار بهترین رشته خوشکار رشت اینستاگرام عکس رشته خوشکار گیلان نگهداری رشته خشکار در فریزر رژیمی طرز تهیه رشته خشکار آشپزخانه کوچک من

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه باقلوا رولی خوشمزه و مخصوص استانبولی به روش ترکی

مواد لازم رشته خوشکار
آرد گندم۱ لیوان
آرد برنج۲ لیوان
آب۳ لیوان
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
پودر گردو۵ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری

دستور پخت رشته خوشکار

مرحله اول

ابتدا آرد برنج و آرد گندم را داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس آب را اضافه می کنیم و با همزن دستی یا دور کند همزن مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی به وجود بیاید (غلظت مایه باید مثل دوغ غلیظ باشد)

مرحله دوم

برای تهیه این شیرینی به قیف مخصوص نیاز است که احتمالا کمتر کسی این قیف را در خانه دارد. برای درست کردن قیف رشته خوشکار درب یک بطری آب معدنی را با میخ داغ سوراخ کنید و درون هر سوراخ یک نی نوشابه برش خورده قرار دهید.

مرحله سوم

برای اینکه رشته ها یکدست در بیاید حتما ۴ سوراخ در کنار هم در یک خط ایجاد کنید. حالا مایه رشیته خوشکار را داخل بطری می ریزیم و یک تابه بزرگ و جادار روی حرارت قرار می دهیم و با مقدار خیلی کمی روغن آنرا چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا با قیف با سرعت زیاد به صورت رفت و برگشتی مقاری از مایه شیرینی را روی تابه می ریزیم و چند ثانیه صبر می کنیم تا خودش را بگیرد، سپس انرا به سرعت با دست جمع می کنیم و روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم.

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام مواد را به رشته خوشکار تبدیل می کنیم و کنار می گذاریم. حالا پودر قند، پودر دارچینف پودر هل و پودر گردو را برای ماد میانی شیرینی با هم مخلوز می کنیمف سپس هر خمیر را از دو طرف تا می کنیم و مقداری از مواد میانی داخلش قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را روی مواد میانی تا می کنیم و انتهای انرا با آب کمی خیس می کنیم تا به هم بچسبد. حالا داخل یک تابه مناسب روغن می ریزم و شیرینی ها را سرخ می کنیم، زمانی که طلایی شدند از روغن خارج می کنیم و در شربت بار قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲ دقیقه شیرینی ها را داخل توری فلزی قرار می دهیم تا شربت اضافی شان خارج شود. اگر هم دوست ندارید شیرینی ها خیلی خیس و شیرین شود می توانید با قلمو کمی شربت بار روی شیرینی ها بمالید.

مرحله هشتم

در اخر شیرینی ها را در ظرف مورد نظرما می چینیم و با خلال پسته تزیین می کنیم. برای تهیه شربت بار این مقدار شیرینی به یک لیوان شکر و یک لیوان آب احتیاج دارید. برای مشاهده آموزش درست کردن شربت بار خانگی هم می توانید به این مطلب (طرز تهیه شربت بار) مراجعه نمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.