طرز تهیه شیرینی گاتا خوشمزه و مخصوص به روش ارمنی

طرز تهیه شیرینی گاتا خوشمزه و مخصوص به روش ارمنی

طرز تهیه شیرینی گاتا شیرینی گاتا، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه ترافل خرما خوشمزه و مقوی با بیسکوییت و گردو

طرز تهیه ترافل خرما خوشمزه و مقوی با بیسکوییت و گردو

طرز تهیه ترافل خرما ترافل خرما یکی از انواع میان وعده های بسیار خوشمزه و مقوی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده این دستور شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک چای سبز خوشمزه و ساده به روش مجلسی

طرز تهیه کیک چای سبز خوشمزه و ساده به روش مجلسی

طرز تهیه کیک چای سبز کیک چای سبز از کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه رشته خوشکار

رشته خوشکار فومن قیف رشته خوشکار بهترین رشته خوشکار رشت اینستاگرام عکس رشته خوشکار گیلان نگهداری رشته خشکار در فریزر رژیمی طرز تهیه رشته خشکار آشپزخانه کوچک من

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر گیلان می باشد. این شیرینی را می توانید به صورت نیمه آماده درست کنید و هر زمان که دوست داشتید سرخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته خوشکار در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم رشته خوشکار
آرد گندم۱ لیوان
آرد برنج۲ لیوان
آب۳ لیوان
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
پودر گردو۵ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه رشته خوشکار

مرحله اول

برای تهیه رشته خوشکار ابتدا آرد برنج و آرد گندم را داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس آب را اضافه می کنیم و با همزن دستی یا دور کند همزن مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی با غلظت دوغ به وجود بیاید.

مرحله دوم

برای تهیه این شیرینی به قیف مخصوص نیاز است که احتمالا کمتر کسی این قیف را در خانه دارد. برای درست کردن قیف رشته خوشکار درب یک بطری آب معدنی را با میخ داغ سوراخ کنید و درون هر سوراخ یک نی نوشابه برش خورده قرار دهید.

مرحله سوم

برای اینکه رشته ها یکدست در بیاید حتما ۴ سوراخ در کنار هم در یک خط ایجاد کنید. حالا مایه رشته خوشکار را داخل بطری می ریزیم و یک تابه بزرگ و جادار روی حرارت قرار می دهیم و با مقدار خیلی کمی روغن آنرا چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا با قیف با سرعت زیاد به صورت رفت و برگشتی مقداری از مایه شیرینی را روی تابه می ریزیم و چند ثانیه صبر می کنیم تا خودش را بگیرد، سپس آنرا به سرعت با دست جمع می کنیم و روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم.

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام مواد را به رشته خوشکار تبدیل می کنیم و کنار می گذاریم. حالا پودر قند، پودر دارچین، پودر هل و پودر گردو را برای مواد میانی شیرینی با هم مخلوط می کنیم، سپس هر خمیر را از دو طرف تا کرده و مقداری از مواد میانی داخلش قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را روی مواد میانی تا می کنیم و انتهای آنرا با آب کمی خیس می کنیم تا به هم بچسبد. حالا داخل یک تابه مناسب روغن می ریزم و شیرینی ها را سرخ می کنیم، زمانی که طلایی شدند از روغن خارج می کنیم و در شربت بار قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲ دقیقه شیرینی ها را داخل توری فلزی قرار می دهیم تا شربت اضافی شان خارج شود. اگر هم دوست ندارید شیرینی ها خیلی خیس و شیرین شود، می توانید با قلمو کمی شربت بار روی شیرینی ها بمالید.

مرحله هشتم

در آخر شیرینی ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با خلال پسته تزیین می کنیم. نکته پایانی اینکه برای مشاهده آموزش درست کردن شربت بار خانگی هم می توانید به این مطلب (طرز تهیه شربت بار) مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.