لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

غذای نونی بدون گوشت غذاهای نونی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی ما ایرانی ها هستند و در کنار غذاهای برنجی عمده ترین قسمت رژیم غذایی ما را در بر می …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی …

طرز تهیه سالاد هویج و کرفس

سالاد هویج و کرفس , طرز تهیه سالاد هویج و کرفس , دستور پخت سالاد هویج و کرفس

سالاد هویج و کرفس یکی از سالاد های خوشمزه بین المللی است که در این دستور به صورت رژیمی تهیه شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد هویج و کرفس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
هویج۱ عدد
ساقه کرفس۱ عدد
مغز گردو½ فنجان
ماست کم چرب۱ پیمانه
سس مایونز (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد هویج و کرفس

مرحله اول

برای تهیه سالاد هویج و کرفس خوشمزه ابتدا سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور ماست را به همراه سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که اضافه کردن سس مایونز اختیاری است و در صورت تمایل برای کمتر شدن کالری سالاد می توانیم آنرا حذف کنیم. البته اگر با کالری سس مایونز مشکلی ندارید، توصیه می کنیم از آن استفاده کنید، چون باعث خوشمزه تر شدن سالاد می شود.

مرحله سوم

در این مرحله سیر را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به کاسه حاوی سس اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید سیر را از مواد لازم حذف نکنید، چون سیر می توانید بر طعم کرفس در سالاد غلبه کند.

مرحله چهارم

حالا مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا سیر هم به خورد مواد برود. در ادامه بند وسط کرفس را خارج می کنیم، سپس پوست کرفس را می گیریم و آنرا به صورت خلالی ریز خرد کرده و به کاسه حاوی سس اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که پس از اینکه پوست کرفس را گرفتیم، باید سریعا آنرا خرد کرده و به کاسه سس اضافه کنیم. در غیر این صورت رنگ کرفس تغییر می کنید و تیره تر می شود.

مرحله ششم

در این مرحله هویج را هم به صورت خلالی ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی سس اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت دو ساعت که سس به خوبی به خورد هویج و کرفس رفت و سالاد کاملا خنک شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس به سلیقه خود روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده و روغن زیتون تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.