طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه همبرگر حرفه ای خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه همبرگر حرفه ای خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه همبرگر همبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که به دلیل محبوبیت بسیار بالایی که دارد با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه سالاد هویج و کدو سبز

سالاد هویج و کدو سبز , طرز تهیه سالاد هویج و کدو سبز , دستور پخت سالاد هویج و کدو سبز

سالاد هویج و کدو سبز یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و رژیمی بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد هویج و کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۴ عدد قلمی
هویج۴ عدد بزرگ
ماست چکیده۱ پیمانه
شوید خشک۱ قاشق چایخوری
گردو۱ فنجان
سیر۱ حبه
روغن زیتون و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد هویج و کدو سبز

مرحله اول

برای تهیه سالاد هویج و کدو سبز ابتدا کدو سبز را پوست می گیریم، سپس با رنده درشت رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کدو سبز رنده شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب بیندازد، سپس مقداری نمک اضافه کرده و تفت دادن را تا زمانی که آب کدو سبز به طور کامل کشیده شود، ادامه می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آب کدو سبز کشیده شده، آنرا از تابه خارج می کنیم. در ادامه هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم، سپس مجددا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم. در ادامه هویج را به تابه افزوده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

هویج را هم به خوبی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود، سپس از تابه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کدو سبز را هم به کاسه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند.

مرحله پنجم

در همین حین سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور سیر را رنده می کنیم و به همراه شوید خشک، گردوی خرد شده و ماست داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس به کاسه حاوی هویج و کدو سبز اضافه می کنیم. حالا سالاد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با سس ترکیب شود. در ادامه سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.