طرز تهیه قاطی پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه قاطی پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه قاطی پلو قاطی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه املت خورشیدی خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه املت خورشیدی خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه املت خورشیدی املت خورشیدی یکی از انواع املت های گوجه فرنگی است که نسبت به املت های معمولی به صورت مجلسی تر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه آبگوشت کرمانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه آبگوشت کرمانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه آبگوشت کرمانی آبگوشت یک غذای اصیل ایرانی است که با گوشت و حبوبات طبخ می شود و با نان میل می گردد. اما آبگوشت در شهر های مختلف به گونه …

طرز تهیه شیش کباب

شیش کباب , طرز تهیه شیش کباب , دستور پخت شیش کباب لبنانی ترکیه ای

شیش کباب یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیش کباب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
سیخ چوبیبه تعداد کافی

طرز تهیه شیش کباب

مرحله اول

برای تهیه شیش کباب خوشمزه به روش ترکیه ای ابتدا فلفل دلمه ای را به همراه سیر و پیاز با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه مواد رنده شده را در یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست ورز می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کباب حالتی چسبناک و منسجم پیدا کرد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

سیخ های چوبی را از ۱۵ دقیقه قبل درون آب سرد قرار می دهیم تا خیس بخورند و هنگام پخت کباب نسوزند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و روی سیخ های چوبی قرار می دهیم، سپس با دست انرا شکل می دهیم. توجه داشته باشید مایه کباب اگر بیش از حد باشد به راحتی از روی سیخ ها می ریزد.

مرحله ششم

سیخ های آماده شده را درون سینی فر می چینیم. حالا با یک برش روی گوشت ها کمی روغن می مالیم و درون فر قرار می دهیم. زمان پخت این کباب متفاوت است و بستگی دارد بخواهیم کباب را آبدار سرو کنیم یا خشک.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.