طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست این غذا به عنوان فینگر فود و یا فست فود قابل استفاده است. مرغ سوخاری معمولا با پوست تهیه می شود اما دراین دستور، یک سس …

طرز تهیه خورش فسنجان کنجد خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش فسنجان کنجد خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش فسنجان کنجد فسنجان یکی از خورش های اصیل ایرانی است که با گوشت یا مرغ تهیه می شود. این خورش از گردو و رب انار تهیه می شود که …

طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن وینگز چیکن وینگز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب آمریکایی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه قیمه ماسوله

قیمه ماسوله , طرز تهیه قیمه ماسوله , دستور پخت قیمه ماسوله ای

قیمه ماسوله یکی از انواع دستورهای متنوعی پخت خورش قیمه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ماسوله در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
لپه۱ پیمانه سرخالی
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، روغن و دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه قیمه ماسوله

مرحله اول

برای تهیه قیمه به روش ماسوله ابتدا لپه را از شب قبل درون یک کاسه اب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه آب و کمی زردچوبه و نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم لپه به مدت یک ساعت بپزد. پس از اینکه لپه نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیاز را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک دقیقه دیگر پیاز و ادویه ها را با هم تفت می دهیم، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. گوشت چرخ کرده را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر نگ دهد و کمی سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را می افزاییم.

مرحله پنجم

رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه لپه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد درون قابلمه به خوبی ترکیب شوند.

مرحله ششم

در این مرحله ۱ لیوان آب جوش، آب نارنج و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد خورش بپزند. توجه داشته باشید این خورش تقریبا بدون آب سرو می شود و باید آب آن به طور کامل کشیده شود.

مرحله هفتم

در پایان پس از اینکه خورش به روغن افتاد، طعم آنرا می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج (چطوری برنج ساده درست کنیم؟) سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 شهریور 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.