طرز تهیه سوسیس پنیری خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا
طرز تهیه سوسیس پنیری
سوسیس پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در فست فودها به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس | ۴۰۰ گرم |
پنیر پیتزا رنده شده | ½ پیمانه |
پنیر چدار رنده شده | ½ پیمانه |
روغن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
طرز تهیه سوسیس پنیری
مرحله اول
برای تهیه سوسیس پنیری خوشمزه ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای یا مورب خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سوسیس ها را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سوسیس ها را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. اگر می خواهید سوسیس ها سفت نشوند، بهتر است آنها را با حرارت بسیار بالا در زمان کمی تفت دهید. در ادامه سوسیس ها سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم، سپس تابه را با دستمال حوله ای تمیز می کنیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز به خوبی نرم شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که عطر ادویه ها خارج شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
سوسیس های سرخ شده را به همراه پیاز درون ظرف می ریزیم، پنیرهای رنده شده را روی مخلوط سوسیس و پیاز می ریزیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و ظرف را درون فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه پنیر به خوبی آب شد، فر را خاموش کرده و گریل فر را برای چند دقیقه روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. در پایان سوسیس پنیری را درون ظرف می ریزیم و به همراه سس کچاپ (آموزش درست کردن سس کچاپ خونگی) سرو می کنیم.