طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه سمبوسه سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد. این غذای خوشمزه دارای محبوبیت زیادی می باشد و …

طرز تهیه کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی دونر کباب خوشمزه و مخلوط رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی که با نام دونر کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار مشهور کشور ترکیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه سوسیس پنیری

طرز تهیه سوسیس پنیری در فر خانگی سوسیس پنیری چیست طرز تهیه سوسیس با پنیر پیتزا

سوسیس پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در فست فودها به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده½ پیمانه
پنیر چدار رنده شده½ پیمانه
روغن، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پیاز۱ عدد بزرگ

طرز تهیه سوسیس پنیری

مرحله اول

برای تهیه سوسیس پنیری خوشمزه ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای یا مورب خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سوسیس ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سوسیس ها را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. اگر می خواهید سوسیس ها سفت نشوند، بهتر است آنها را با حرارت بسیار بالا در زمان کمی تفت دهید. در ادامه سوسیس ها سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم، سپس تابه را با دستمال حوله ای تمیز می کنیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز به خوبی نرم شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که عطر ادویه ها خارج شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

سوسیس های سرخ شده را به همراه پیاز درون ظرف می ریزیم، پنیرهای رنده شده را روی مخلوط سوسیس و پیاز می ریزیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و ظرف را درون فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه پنیر به خوبی آب شد، فر را خاموش کرده و گریل فر را برای چند دقیقه روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. در پایان سوسیس پنیری را درون ظرف می ریزیم و به همراه سس کچاپ (آموزش درست کردن سس کچاپ خونگی) سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.