طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی جگر کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی …

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی آش گوجه فرنگی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در …

طرز تهیه کوکو ماش

کوکو ماش بدون سیب زمینی کوکو ماش نی نی سایت طرز تهیه کوکوی ماش و عدس کوکو ماش به خانه برمیگردیم طرز تهیه آب ماش کوکوی ماش سایت نوش جان

کوکوی ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که در تهیه آن به سلیقه خود می توانیم از مواد متنوعی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ماش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماش۱ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
هویج۱ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۲ تا ۳ عدد
آرد نخودچی۴ قاشق غذاخوری
گشنیز۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو ماش

مرحله اول

برای تهیه کوکو ماش مجلسی و خوشمزه ابتدا ماش را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم و به اندازه ای روی آن آب اضافه می کنیم که سطح آب بالاتر از سطح ماش ها باشد. پس از اینکه ماش ها را به خوبی خیساندیم، آنها را آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ماش را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس دو پیمانه آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا ماش به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزد و به خوبی نرم شود. در ادامه ماش پخته شده را آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

ماش را باید کنار بگذاریم تا به خوبی خنک شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیب زمینی را به همراه سیر، پیاز و هویج رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم و به کاسه حاوی ماش اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه تخم مرغ، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به تابه اضافه می کنیم، سپس با پشت قاشق روی سطح آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم.

مرحله ششم

حالا صبر می کینم تا زیر کوکو به خوبی سرخ شود، سپس آنرا به آرامی بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود. در پایان کوکوی ماش را در یک ظرف مناسب می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.