طرز تهیه آش مراکشی حریره خوشمزه مخصوص افطاری

طرز تهیه آش مراکشی حریره خوشمزه مخصوص افطاری

طرز تهیه آش مراکشی آش مراکشی از غذاهای ساده و خوشمزه کشور مراکش است که معمولا برای افطاری در ماه رمضان پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کرانچی پنیری خانگی خوشمزه و فوری در منزل

طرز تهیه کرانچی پنیری خانگی خوشمزه و فوری در منزل

طرز تهیه کرانچی پنیری کرانچی پنیری یک خوراکی خوشمزه به عنوان میان وعده یا تنقلات است که می تواند برای کودکان و نوجوانان جایگزین پفک و کرانچی های بیرون شود. این کرانچی …

طرز تهیه حلوای به خوشمزه و مجلسی به روش سنتی شمالی

طرز تهیه حلوای به خوشمزه و مجلسی به روش سنتی شمالی

طرز تهیه حلوای به حلوای به یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه کوکو باقلا سبز

کوکو باقلا سبز , طرز تهیه کوکوی باقلا سبز مازندرانی کتلت باقلا گیلانی رشتی زرد

کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو باقالا سبز یک کوکو سبزیجاتی بسیار خوشمزه و شیک است که به راحتی در ماهیتابه پخته می شود و می توان در مهمانی ها و مجالس خاص آن را تزیین و سرو نمود. این کوکو از باقالی پوست کنده و سبزی خرد شده تهیه می شود که با تخم مرغ ترکیب می گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو باقلا سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی۳۰۰ گرم
ترهدو دسته کوچک
شویدیک دسته کوچک
جعفرییک دسته کوچک
پیاز رنده شده آب گرفته۱ عدد کوچک
تخم مرغ۴ تا ۵ عدد
سیر رنده شده۳ حبه

طرز تهیه کوکو باقلا سبز

مرحله اول

برای تهیه کوکوی خوشمزه و مخصوص شمالی با باقلا سبز در ابتدای کار، باقالی ها را با مقداری آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود. سپس باقالی ها را درون آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

نکتهی مهمی که باید به ان توجه داشته باشیم این است که باقالی ها باید بدون پوست باشد. سپس درون یک کاسه ریخته و با گوشت کوب برقی یا دستی باقالی ها را به خوبی له می کنیم. سبزی ها را شسته و خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا سیر رنده شده را به همراه سبزی های خرد شده به باقالی ها اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را شسته و پوست گرفته و رنده می کنیم. سپس آب آن را با دست می گیریم و پیاز را به باقالی ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را هم اضافه کرده و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه می ریزیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله پنجم

سپس با قاشق از مواد بر می داریم و با کمی فاصله از هم درون تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کوکو ها سرخ شود. پس از اینکه یک شمت کوکوها سرخ شد، انها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم برا زیباتر شدن ظاهر کوکوها از قالب های فلزی استفاده کنیم، یا اینکه کل مایع کوکو را به صورت یک جا درون تابه بریزی و سرخ کنیم. در پایان کوکو را در ظرف مناسب در کنار انواع سس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.