طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت پیتزا قارچ و گوشت یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی قلیه ماهی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی کشورمان است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام کشور شناخته شده می باشد. این …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو …

طرز تهیه کتلت مرغ تکه ای

کتلت مرغ تکه ای , طرز تهیه کتلت مرغ تکه ای , دستور پخت کتلت مرغ تکه ای

کتلت مرغ تکه ای یکی از انواع دستورهای پخت کتلت مرغ است که با گوشت مرغ تکه ای درست می شود و طعمی بی نظیر دارد. در تهیه این کتلت خوشمزه به سلیقه خود می توانیم از انواع سبزیجات مانند قارچ، فلفل دلمه ای و … استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ تکه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
آرد۱ فنجان
جعفری تازه۱ دسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت مرغ تکه ای

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه به صورت تکه ای ابتدا سینه مرغ را بخوبی می شوییم، سپس آنرا به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. باید گوشت مرغ را به صورت حبه ای مانند قند برش بزنیم تا به راحتی سرخ شده و مغز پخت شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت مرغ خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه می شکنیم. در ادامه سس مایونز را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا آرد را کم کم به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. پس از اینکه آرد هم با مواد یکدست شد، جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مخلوط تخم مرغ را به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند و حالتی منسجم پیدا کنند.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، با قاشق از مایه کتلت بر می داریم و درون روغن می اندازیم، سپس با پشت قاشق کتلت ها را صاف می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام کتلت ها را سرخ می کنیم. در پایان کتلت ها را در ظرف مناسب می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.