طرز تهیه حلوا انگشت پیچ زعفرانی به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه حلوا انگشت پیچ زعفرانی به روش سنتی بوشهری

طرز تهیه حلوا انگشت پیچ حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی …

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خورش قارچ و سبزیجات یکی از انواع خورش های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به نوعی، جدید و مدرن محسوب می شود. این خورش …

طرز تهیه کیش بیف و پیاز خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه کیش بیف و پیاز خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه کیش بیف و پیاز کیش ها همان تارت های شوری هستند که با کرم غذایی درست می شود. یکی از کیش های معروف فرانسوی کیش لورن است که از سس …

طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار

کتلت مرغ مغزدار , طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار , دستور پخت کتلت مرغ مغزدار

کتلت غذایی است که از ترکیب کوکو و کباب تابه ای تهیه می شود. در کتلت مرغ مغزدار از گوشت مرغ له شده یا چرخ شده استفاده شده است که مغز آن از زرشک و نعناع خشک است. در این کتلت های خوشمزه و خاص نیاز به تخم مرغ و آرد و آرد نخودچی نیست و خود مرغ چسبندگی کافی را دارد و وا نمی رود. همچنین بافت این کتلت اسفنجی و سبک است. این غذا را می توان در کنار انواع برنج یا نان سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کتلت مرغ مغزدار
مرغ۱ ران و یک سوم سینه
پیاز متوسط۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم
زرشک و نعناع خشکبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت مغزدار در ابتدای کار، مرغ ها را به صورت تکه های کوچک خرد و بدون استخوان می کنیم. سپس درون غذاساز می ریزیم. پیاز را شسته و پوست کنده و به مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر را به آن اضافه کرده و میکس می کنیم تا مرغ ها له شود. زعفران را هم اضافه کرده و خوب با هم ورز می دهیم. از مواد اندازه ۱ گردوی بزرگ برداشته و در دست شکل می دهیم و از هم باز می کنیم.

مرحله سوم

مواد مرغی کمی چسبنده است که برای راحتی کار، از یک کاسه آب سرد استفاده کرده و دست را با آن خیس می کنیم تا مواد به دست نچسبد. سپس وسط آن را زرشک و نعناع خشک می ریزیم و مثل کتلت در دست حالت می دهیم.

مرحله چهارم

یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس کتلت را در آن سرخ می کنیم. یک طرف آن که سرخ شد، طرف دیگر آن را سرخ کرده و درون یک ظرف مناسب می چینیم و با برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مرداد 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.