مطالب پر بازدید
مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و فوق العاده مقوی به روش طب سنتی

طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و فوق العاده مقوی به روش طب سنتی

طرز تهیه روغن دنبه روغن دنبه یکی از انواع روغن های سنتی و بسیار مقوی ایرانی است که در تهیه انواع غذاها می توانیم از آن استفاده کنیم. در گذشته این روغن …

طرز تهیه کیک پنیر سبزی ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک پنیر سبزی ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک پنیر سبزی کیک پنیر سبزی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ , دستور پخت کتلت مرغ بدون تخم مرغ

کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت مرغ بدون تخم مرغ، با سینه مرغ و پیاز و ادویه های مختلف و کمی آرد گندم تهیه می شود که در روغن به صورت شناور سرخ می شود. این کتلت ها ظاهر زیبا و طعم فوق العاده ای دارند و می توان در کنار نان های کوچک یا به صورت ساندویچی آن را به صورت فینگر فود در مهمانی ها و جشن های تولد سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل (می توان نصف سینه و نصف ران بریزیم)
سیب زمینی خام۲ عدد
پیاز۳ عدد
سیر۲ عدد
آرد گندم۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
زردچوبه و پولبیبر (فلفل ترکیه ای)به مقدار لازم
زعفران دم کشیده۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مجلسی بدون استفاده از تخم مرغ در ابتدای کار، سینه مرغ را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. مرغ ها را با چرخ گوشت چرخ می کنیم. سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم.

مرحله دوم

سپس آن را رنده می کنیم. پیاز هم رنده کرده و آب آن را با دست می گیریم. ادویه ها و آرد و زعفران را به آن اضافه می کنیم. همه مواد را با دست ورز داده، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و یک ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا به خوبی مزه دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه برداشته و با روغن زیاد روی حرارت قرار می دهیم. مقداری از مواد را برداشته و با دست شکل می دهیم و در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ می کنیم. یک طرف کتلت ها سرخ شد، طرف دیگر آن را سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

می توان به جای سینه کامل همان مقدار نصف سینه و نصف ران را استفاده کرد. می توان از مقداری جعفری خشک یا تازه درون کتلت اضافه کرد. می توان آرد سوخاری نیز به کتلت اضافه کرد که بافت خوبی ایجاد می شود. اضافه کردن آرد گندم به دلیل این است که کتلت آب نندازد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 خرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.