طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه سوپ برش لبوی خوشمزه و مخصوص روسیه ای

طرز تهیه سوپ برش لبوی خوشمزه و مخصوص روسیه ای

طرز تهیه سوپ برش لبو سوپ برش یکی از انواع پیش غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه در ایران با …

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری ساده و خوشمزه فوری

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری ساندویچ فیله مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه مرغ مراکشی

طرز تهیه مرغ مراکشی , دستور پخت مرغ مراکشی با لیمو و گوجه فرنگی

مرغ مراکشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مراکش است که با ادویه های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کتف یا پایین ران مرغ۱۲ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذا خوری
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد کوچک
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
پودر تخم زیره۱ قاشق چای خوری
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
آویشن۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا۲ قاشق چای خوری
آب لیمو۳ قاشق غذا خوری
پوست لیموی رنده شدهنصف قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
مخلفات مانند لیمو و گوجهبه میزان لازم

طرز تهیه مرغ مراکشی

مرحله اول

برای تهیه مرغ مراکشی خوشمزه ابتدا باید گوشت مرغ را طعم دار کنیم، برای این منظور روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، رنده پوست لیمو، فلفل، پاپریکا، زیره، زردچوبه، تخم گشنیز، آویشن و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر و پیاز را به صورت تکه های درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک کرده و به کاسه حای مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و تکه های مرغ را درون سینی می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله لیمو ترش و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه روی سینی فر را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم و چند سوراخ ریز روی فویل ایجاد می کنیم.

مرحله ششم

حالا سینی را درون فر قرار می دهیم تا غذا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد. در ۵ دقیقه پایانی فویل را باز کرده و گوجه فرنگی و لیمو خرد شده را اضافه می کنیم، سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا تکه های مرغ طلایی شوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 آذر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.