طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم

خوراک لوبیا گرم, طرز تهیه خوراک لوبیا گرم, دستور پخت خوراک لوبیا گرم

خوراک لوبیا گرم یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که شباهت زیادی به خوراک لوبیا چیتی دارد و در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود. مثلا در برخی دستورها در این خوراک از سیب زمینی، هویج و یا حتی گوشت هم استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک لوبیا گرم در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی۵۰۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
روغن۱ قاشق غذاخوری
پودر لیمو عمانی و زیرهبه مقدار دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا گرم خوشمزه ابتدا نخود لوبیا را از شب قبل درون یک کاسه حاوی آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورند و نفخ شان برطرف شود. در صورت امکان بهتر آب درون کاسه را دو مرتبه عوض کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا و نخود را به خوبی می شوییم و آبکشی می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا لوبیا و نخود به خوبی بپزند.

مرحله سوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه به صورت مداوم تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود.

مرحله چهارم

حتما باید رب گوجه فرنگی را به خوبی سرخ کنیم، چون اگر طعم و بوی خامی داشته باشد، روی طعم غذا تاثیر منفی می گذارد. در ادامه سیب زمینی ها را می شوییم و به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم و پوست شان را می گیریم، سپس با گوشتکوب له می کنیم تا کاملا شبیه به پوره سیب زمینی شوند. در ادامه سیب زمینی له شده را مجددا به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به خوراک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد. له کردن سیب زمینی باعث می شود خوراک لعاب دار شود. در پایان خوراک لوبیا را به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.