طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی دمی گوجه فرنگی که با نام دمپختک گوجه هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذای خوشمزه از غذاهای ساده …

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

غذا با مرغ گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سراسر جهان می باشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود و .. تهیه می شود. گوشت مرغ …

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت …

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

خوراک لوبیا عروس , طرز تهیه خوراک لوبیا عروس , دستور پخت خوراک لوبیا عروس با قارچ

خوراک لوبیا یکی از غذاهای پرطرفدار و ساده ای است که در زمان کمی تهیه می شود. همچنین کنسرو آن نیز در فروشگاه ها موجود است. اغلب خوراک های لوبیا با لوبیا چیتی تهیه می شود. لوبیا عروس یک نوع لوبیا است که علاوه بر ظاهر خاصی که دارد، طعم و خواص فوق العاده ای نیز دارد. در این دستور؛ طرز تهیه خوراک لوبیا عروس بیان شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک لوبیا عروس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا عروس۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه یا پودر سیر به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
نعناع خشک۲ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه یا سرکهبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا خوشمزه با لوبیا عروس در ابتدای کار، لوبیا ها را شسته و از شب قبل با کمی آب خیس می کنیم. در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم. سپس لوبیا ها را با مقداری آب درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. بعد از این که لوبیا ها پخت، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شد، به آن سیر تازه نگینی شده اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

می توان به جای سیر از پودر سیر نیز استفاده کرد. بعد از این که سیر هم تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با پیاز ها تفت می دهیم. سپس به آن پودر نعناع خشک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در آخر، لوبیا های پخته شده را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد. در این مرحله نمک لوبیا را تنظیم می کنیم. می توان پودر فلفل قرمز را هم در این مرحله اضافه کرد. در آخر پخت، به آن آبلیمو تازه یا سرکه اضافه کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.