مطالب پر بازدید
طرز تهیه استیک سالزبری خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه استیک سالزبری خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه سالزبری استیک سالزبری استیک یکی از انواع استیک های بین المللی است که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه املت کرکی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه املت کرکی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه املت کرکی املت کرکی داستان‌ جالب مادر مهربانی است که با فرزندش در فقر زندگی می‌کرد. یک روز کودک گرسنه می ‌شود و از مادر می‌خواهد برایش غذا درست کند. …

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینه‌ای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. این میوه شگفت‌انگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس مخصوص با طعم خوشمزه

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

خوراک لوبیا عروس , طرز تهیه خوراک لوبیا عروس , دستور پخت خوراک لوبیا عروس با قارچ

خوراک لوبیا یکی از غذاهای پرطرفدار و ساده ای است که در زمان کمی تهیه می شود. همچنین کنسرو آن نیز در فروشگاه ها موجود است. اغلب خوراک های لوبیا با لوبیا چیتی تهیه می شود. لوبیا عروس یک نوع لوبیا است که علاوه بر ظاهر خاصی که دارد، طعم و خواص فوق العاده ای نیز دارد. در این دستور؛ طرز تهیه خوراک لوبیا عروس بیان شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک لوبیا عروس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا عروس۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه یا پودر سیر به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
نعناع خشک۲ قاشق غذا خوری
آب لیموی تازه یا سرکهبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا خوشمزه با لوبیا عروس در ابتدای کار، لوبیا ها را شسته و از شب قبل با کمی آب خیس می کنیم. در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم. سپس لوبیا ها را با مقداری آب درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. بعد از این که لوبیا ها پخت، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شد، به آن سیر تازه نگینی شده اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

می توان به جای سیر از پودر سیر نیز استفاده کرد. بعد از این که سیر هم تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با پیاز ها تفت می دهیم. سپس به آن پودر نعناع خشک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در آخر، لوبیا های پخته شده را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد. در این مرحله نمک لوبیا را تنظیم می کنیم. می توان پودر فلفل قرمز را هم در این مرحله اضافه کرد. در آخر پخت، به آن آبلیمو تازه یا سرکه اضافه کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.