طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مجلسی اصل فرانسوی

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار دیگر غذاها سرو می شود. پوره سیب زمینی معمولا برای تزیین …

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر ساده و فوق العاده خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود …

طرز تهیه هواری تن ماهی

هواری تن ماهی بندر عباس , طرز تهیه هواری تن ماهی , دستور پخت هواری تن ماهی بندری

هواری تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی جنوب کشورمان است که برای سرعت بیشتر در آن به جای ماهی تازه از تن ماهی استفاده می شود. در تهیه این غذای خوشمزه مانند شوید پلو با ماهی می توانیم به انتخاب خود از شوید تازه یا خشک استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هواری تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۴ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
تن ماهی۱ عدد بزرگ
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
برنج۲ تا ۲٫۵ پیمانه
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه هواری تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه هواری خوشمزه با تن ماهی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن کمی داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود. پس از اینکه پیاز کمی تغییر رنگ داد، سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیر را هم کمی تفت می دهیم تا طلایی شود.

مرحله سوم

حالا تخم گشنیز را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و با مخلوط کن پوره می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا آب پوره گوجه فرنگی کشیده شود. حالا تن ماهی را باز می کنیم و روغن اضافی آنرا دور می ریزیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حتما تن ماهی را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا از سالم بودن قوطی مطمئن شوید ( روش تشخیص تن ماهی سالم ). حالا تن ماهی را به خوبی با دیگر مواد درون قابلمه ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله شوید خشک را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا نوبت اضافه کردن برنج است، توجه داشته باشید که برنج را نسبت به نوع آن باید از قبل درون آب و نمک بخیسانیم.

مرحله هفتم

اگر از برنج هندی یا برنج ایرانی کهنه استفاده می کنید، نیازی به خیساندن برنج نیست. پس از اینکه برنج را به قابلمه اضافه کردیم، حدود ۱ و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد.

مرحله هشتم

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا آب درون قابلمه کشیده شود، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله نهم

پس از اینکه هواری آماده شد، آنرا درون قابلمه به خوبی ترکیب می کنیم، سپس درون دیس می کشیم و سرو می کنیم. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشیم این است که تن ماهی خودش حاوی نمک است و مراقب باشیم نمک اضافی به غذا اضافه نکنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.