طرز تهیه مرغ توسکانی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه مرغ توسکانی

مرغ توسکانی , طرز تهیه مرغ توسکانی , دستور پخت مرغ توسکانی ایتالیایی

خوراک مرغ یکی از غذا های بسیار پر طرفدار است که هر کسی آن را با روش خاص خودش درست می‌ کند. مرغ توسکانی یک غذای بسیار ساده از منطقه توسکان ایتالیا است که مواد مصرفی آن همگی در دسترس بوده و تقریبا تغییری در دستور غذایی آن رخ نداده است. قاعده این است که این خوراک را با نان یا به تنهایی سرو می ‌کنند اما اگر قصد سرو آن را به عنوان وعده اصلی ظهر دارید، می‌ توان بنا به سنت ایرانی آن را با برنج زعفرانی سرو نمود که بسیار هم خوب از آب در می ‌آید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ توسکانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مرغ توسکانی
سینه مرغ بدون پوست و استخوان۵۰۰ گرم
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
کره۲ قاشق غذا خوری
قارچ اسلایس شده۲۵۰ گرم
آرد۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شدهیک و نیم قاشق چای خوری
آب مرغنصف لیوان
خامه یا مخلوط شیر و خامهسه چهارم لیوان
پنیر پارمزان رنده شدهیک چهارم لیوان
بی بی اسفناج یا اسفناج خرد شده۱ لیوان
گوجه فرنگی خشک خرد شده۱ لیوان
جعفری خرد شده۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ توسکانی

مرحله اول

برای تهیه خوراک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش توسکانی در ابتدای کار، روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط ​گرم می ‌کنیم. سینه مرغ را به برش های نازک تقسیم می کنیم تا زمان پخت کمتری نیاز باشد.

مرحله دوم

دو طرف تکه های مرغ را با نمک و فلفل یا ادویه دلخواه دیگر مزه دار می‌ کنیم. سپس مرغ ها را کف ماهیتابه می‌ چینیم و به مدت ۴-۵ دقیقه هر طرف را می ‌پزیم. یا تا زمانی که طلایی و پخته شوند می گذاریم روی حرارت باقی بماند.

مرحله سوم

در این مرحله بعد از پخت، مرغ ها را از ظرف خارج می ‌کنیم و در بشقاب قرار می ‌دهیم و روی آن را با فویل می‌ پوشانیم تا گرم بماند. در ادامه ماهیتابه را با دستمال کاغذی پاک می ‌کنیم. سپس کره را در تابه ذوب می کنیم.

مرحله چهارم

سپس قارچ ها را به مدت ۵-۶ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کاراملی شوند، تفت می‌ دهیم. بعد سیر را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می ‌دهیم تا عطر سیر بلند شود. بلافاصله آرد را اضافه کرده و هم می ‌زنیم تا خامی آرد گرفته شود.

مرحله پنجم

سپس آب مرغ را در تابه ریخته و هم می ‌زنیم تا خوب مواد با هم ترکیب شوند. در ادامه وقتی آب مرغ شروع به جوشیدن کرد، نمک و ادویه می ‌زنیم و بعد خامه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌ کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا بلافاصله اسفناج و گوجه فرنگی خشک را می ‌ریزیم و در آخر مرغ های پخته شده را به تابه بر می ‌گردانیم و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش می ‌کنیم و به صورت گرم با جعفری خرد شده، پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو می ‌کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 18 مرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.