مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه  ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه خورش غوره بادمجان خوشرنگ و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش غوره بادمجان خوشرنگ و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش غوره بادمجان خورش غوره بادمجان یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه خورش قلقلی مرغ خوشمزه و مخصوص با رب انار

طرز تهیه خورش قلقلی مرغ

خورش قلقلی مرغ , طرز تهیه خورش قلقلی مرغ , دستور پخت خورش قلقلی مرغ

این خورش، یکی از انواع خورش های ایرانی است که گوشت چرخ کرده مرغ تهیه می شود. این خورش در کنار هویج و رب انار و رب گوجه فرنگی طعم فوق العاده ای ایجاد می کند که با انواع برنج سرو می گردد. این خورش اصالتا مربوط به استان گیلان است و می توان با گوشت گوسفندی چرخ کرده نیز تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قلقلی مرغ با رب انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم
آرد سوخاریبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
هویج۲ عدد
رب انار۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش قلقلی مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش خوشمزه با قلقلی مرغ در ابتدای کار، یک پیاز را شسته و پوست کنده و به چهار قسمت برش می زنیم. سپس با سینه مرغ چرخ می کنیم. به آن نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه و پودر سیر و آرد سوخاری می زنیم.

مرحله دوم

سپس به خوبی مواد را ورز می دهیم تا منسجم و یکدست شود. سپس حدود یک ساعت درون یخچال به آن استراحت می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب و مخلوط شود. از گوشت چرخ کرده به اندازه گردو قلقلی تهیه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس قلقلی ها را درون آن سرخ می کنیم. یک قابلمه متوسط برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

حالا پیاز باقی مانده را می شوییم، سپس پوست کنده و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند.

مرحله پنجم

ادویه ها شامل زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن آزاد شود. هویج را شسته و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. سپس به قابلمه اضافه کرده و به همراه ۱ لیوان آب می گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

وقتی که خورش به جوش آمد، قلقلی های سرخ کرده را به آن اضافه کرده و حدود نیم ساعت می گذاریم تا بپزد. سپس رب انار را اضافه می کنیم و تا زمانی که به روغن بیفتد، اجازه می دهیم تا بپزد. سپس در کار انواع برنج و دانه های انار سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.