مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوسیس مرغ خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه سوسیس مرغ خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه سوسیس مرغ فراوری گوشت یکی از کارهایی است که از دوران قدیم برای نگه داری گوشت و بالا بردن مدت زمان نگه داری استفاده می شده است. امروزه این کار …

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان روغن آرگان، گنجینه‌ای از خواص فراوان و مزایای بی‌شمار برای سلامتی و زیبایی است که از درختان آرگان، بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک مراکش به دست می‌آید. این روغن …

طرز تهیه سالاد الویه بازاری خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه سالاد الویه بازاری خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه سالاد الویه بازاری سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی …

طرز تهیه پاپ کورن کاراملی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه پاپ کورن کاراملی

پاپ کورن کاراملی , طرز تهیه پاپ کورن کاراملی , دستور پخت پاپ کورن کاراملی

پاپ کورن کاراملی یک خوراکی سالم و خوشمزه برای کودکان و بزرگسالان است. پاپ کورن یا پفیلا یکی از خوراکی‌ های مفید و لذیذی است که می‌ تواند جایگزین خوراکی ‌های مضری باشد که بچه‌ها به آن علاقه دارند. پاپ کورن مورد علاقه بزرگ و کوچک است و اگر بتوان آن را در خانه تهیه کرد، می ‌تواند به راحتی جایگزین خوراکی ‌های مضر شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاپ کورن کاراملی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاپ کورن کاراملی
ذرت مخصوص پاپ کورننصف پیمانه
روغن۱ قاشق غذا خوری
کره۱۰۰ گرم
شکر۱ پیمانه
خامهنصف پیمانه

طرز تهیه پاپ کورن کاراملی

مرحله اول

برای تهیه پاپ کورن خوشمزه با طعم کاراملی در ابتدای کار، داخل قابلمه روغن ریخته و ذرت ها را در آن می ‌ریزیم و درب آن را می ‌بندیم. قابلمه را روی شعله حرکت می ‌دهیم تا ذرت ها نسوزند. بعد از شکفته شدن، قابلمه را از روی شعله بر می‌داریم.

مرحله دوم

مقداری شکر در قابلمه دیگر می‌ ریزیم به طوری که سطح آن صاف باشد. روی شعله قرار می‌ دهیم و به هیچ عنوان هم نمی ‌زنیم. در غیر این صورت مثل نبات سفت می‌ شود. تا زمانی که لایه زیرین شکر ذوب شود.

مرحله سوم

پس از ذوب شدن لایه زیرین هم می ‌زنیم و کره را اضافه می‌ کنیم و پس از ذوب شدن کره، خامه را اضافه می ‌کنیم. زمانی که ترکیب یکدست شد آن را روی پاپ کورن ها می ‌ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس بعد از این که خنک شد، در ظرف مناسب سرو می ریزیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.