طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای …

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود. تاریخچه کباب کوبیده به دوران قاجار بر …

طرز تهیه پاپ کورن مرغ

طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی پاپ کورن مرغ شایان مرغ پاپ کورنی با پنیر شف طیبه xvc jidi  h    vk lvy

پاپ کورن مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد
آرد سفید۱ لیوان
ماست۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق مرباخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پاپ کورن مرغ

مرحله اول

برای تهیه پاپ کورن مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس آرد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه بکینگ پودر را به همراه آویشن، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که باید به حدی روغن داخل تابه بریزیم که پاپ کورن ها داخل روغن شناور باشند. در ادامه گوشت مرغ را داخل آرد می غلطانیم سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند. به همین ترتیب تمام گوشت مرغ را سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه پاپ کورن ها را از روغن خارج کردیم، آنها را داخل توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در ادامه پاپ کورن ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ghazahayemamanpazz
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.